Havi hírek
HÁNY NAP MÚLVA JÖN A NYUGDÍJ?
Névnapok
Ma 2017. 9. 22, péntek, Móric napja van.
Holnap Tekla napja lesz.
TUDNIVALÓK NYUGDÍJASOKNAK
EZT A FILMET AJÁNLOM

Tegnap éjjel

/Last Night/

A 'Tegnap éjjel' egy érzelmileg erőteljes romantikus film a bizalomról, a vágyról, a megcsalásról, a modern szerelemről és házasságról. A film a hűség "szürkezónáiról" is szól: az egy óvatlan pillanatban meghozott döntéseknek lehetnek visszavonhatatlan következményei. Az alkotás főszereplője egy fiatal, elbűvölő és jómódú New York-i pár, akik ugyanazon éjjel esnek kísértésbe...

Filbox Extra HD: 2017. szeptember 20. (szerda) 21:00. óra

 

A NAP IDÉZETE

"Az okos ember akkor lesz bölcs, mikor az ostobákkal már nem vitatkozik." 

(Kopátsy Sándor)

IDŐJÁRÁS

  Széltérkép

Hőtérkép

SPEEDTEST - MY IP ADRESS

Speedtest

Ip

2017. szeptember 20. szerda - 11:08:48 -- Informatika, internet, távközlés -- 0

HVG

Apróságnak tűnik, de sokadjára kifejezetten zavaró volt eddig, hogy az e-mailekben található címeket, telefonszámokat és egyéb kapcsolati adatokat nem linkelte a Gmail, így azt csak kimásolva lehetett használni.

Mostantól ennek vége: egy érintésre működik az e-mail küldése és a telefonhívás indítása. Mivel a világ egyik legnépszerűbb e-mail-szolgáltatása a Gmail, a felhasználók azt feltételezhetik róla (jogosan), hogy minden szempontból naprakész, és a trendeknek megfelelő friss fejlesztések mind megtalálhatók benne.

Tovább...2017. szeptember 20. szerda - 11:03:43 -- Blog -- 0

Kolozsvári Szalonna

Hát ennél mesésebbet nem lehet ki sem találni. Ezeknek mindig van ilyen becsípődésük. A Patyomkin-falvakról mindenki hallott, ahogy az 1936-os berlini olimpia mézesmázos, hazug külsőségeiről is. Nálunk meg ez van. Szemétszedő gyerekek Felcsúton.

Hamár. Polt Péter legfőbb sikaművész volt kedves válaszolni Demeter Márta LMP-s képviselő azon kérdésére, hogy azeri pénzmosási ügy magyarországi vonatkozásai ügyében hol tart a nyomozás. Konkrétan sehol – mondta Polt művész úr -, merthogy nem is indult vizsgálat. Ugyanis Polt is csak a sajtóban olvasta, arról hivatalosan nincs tudomása.

Tovább...2017. szeptember 20. szerda - 10:08:59 -- Blog -- 0

HVG

Európa élvezi a pénzesőt. De látja azokat, akik miatt veszélybe került.

Tovább...2017. szeptember 19. kedd - 12:26:18 -- Közélet -- 0

Index

Száztizedik születésnapját ünnepelte hétfőn Bran­deisz Elza, aki a holokauszt idején élete kockáztatásával mentett zsidókat, ezért 1995-ben az izraeli Yad Vasem Intézet Világ igaza díjjal tüntette ki.

A Bors azt írja Soros György édesanyja, Szűcs Erzsébet is neki köszönheti az életét. Amikor a háború idején Erzsébetet keresték a csendőrök, ő Bran­deisz Elza balatonalmádi nyaralójában húzta meg magát. Ott a két nő összebarátkozott, vitorlázni jártak és nagyokat beszélgettek.

Tovább...2017. szeptember 19. kedd - 11:43:20 -- Időjárás -- 0

Index

A katasztrófával fenyegető, ötös fokozatra erősödött hétfő estére a karibi térség keleti részében tomboló Maria hurrikán. A vihar helyi idő szerint kedden éjfél körül csapott le Dominica szigetére, amely a Dominikai Közösséghez tartozik és nem tévesztendő össze a Dominikai Köztársasággal.

Tovább...2017. szeptember 19. kedd - 11:40:56 -- Közélet -- 0

Népszava Online

Nyilvános párbeszédet indítana az Oikosz Alapítvány a Kádár-korszakban disszidált szülők gyermekei miatt. Ennek nem tárgyalása a rendszerváltás egyik hiátusa.

A rendszerváltás előtt szétszakadt családok kárvallottjait karolná fel az Oikosz Alapítvány, mivel úgy vélik, a mai jogszabályi környezetben az áldozatok kárpótlása nem megoldott. Nagy Ervin, az egyesület kuratóriumának elnöke lapunknak azt mondta, az a céljuk, hogy elinduljon egy nyilvánosan zajló párbeszéd.

Tovább...2017. szeptember 19. kedd - 11:08:01 -- Baleset, bűnügy, korrupció -- 0

HVG

Szintetikus drogokkal való kereskedelem gyanúja miatt a múlt héten harmadmagával elfogták B. Bencét, Vas megye egyik városi rendőrkapitányának a fiát

Tovább...2017. szeptember 19. kedd - 11:03:28 -- Média -- 0

HVG

Kedden vagy szerdán lesz az a beszélgetés, amelyen eldőlhet Demcsák Zsuzsa sorsa, miután láthatóan furcsa állapotban vezetett egy élő adást. Németh Szilárd, az ATV vezérigazgatója szerint vizsgálják az elhíresült esetet, és gyors döntés várható.

Belső forrásaink szinte lehetetlennek tartják, hogy vissza tudjon térni a nemrég igazolt tévés, mert állítólag tagadja, hogy probléma lenne a munkájával, ráadásul teljesen elmérgesedett a viszonya a szerkesztőséggel. "Az ügy óriási port kavart, semmiképpen nem hunyhatunk szemet. Zsuzsával kedd délután, legkésőbb szerdán fogok leülni, a vizsgálat tart, és addig továbbra sem kerülhet adásba" – mondta a hvg.hu-nak kedd reggel Németh Szilárd, az ATV vezérigazgatója, miután hétfőn este tért haza külföldről.

Tovább...Fórum, témák, hozzászólások

  Téma Felhasználó Megtekintve Válaszok Utolsó bejegyzés
Meg akarta hívni Orbánt, kivezették a teremből (Politikai történések...) Kalapos 30 0
 
Versek... (Könyvek, versek, elbeszélések...) Borika 67 2
 
Ernesto Cortazar Best of (Cd1) (Zene, zenei videók...) Bombuli 20 2
 
Ernesto Cortazar Best of (Cd1) (Zene, zenei videók...) marikanet 20 2
 
Ernesto Cortazar Best of (Cd1) (Zene, zenei videók...) marikanet 20 2
 
Témák: | Válaszok: | Megtekintve:
Üdvözlet
Felhasználói név vagy Email:

Jelszó:[ ]
[ ]
[ ]
Online
  • Vendégek: 3
  • Tagok: 0
  • Tagok: 762
  • Legújabb:Kalapos
  • Legtöbb online:150
    Vendégek: 150 Tagok: 0 ekkor: 2014. július 19. szombat - 02:04:00
Keresés MarikaNet
COLOR RÁDIÓ

Raio

HALLGASD MEG! NAPI VIDEÓ

ÉRTELMEZŐ SZÓTÁR

Konyv 1

ÍRJ HELYESEN! ITT A SEGÍTSÉG

Hejesiras

PROGRAMOK, FILMEK, JÁTÉKOK

Datahu

ONLINE VIDEÓ KONVERTÁLÓ

Converter

GOOGLE LINKRÖVIDÍTŐ

Link

NYOMTASS OTTHON!

Nyomtass

FACEBOOK KÉPMÉRETEK

Facebook

KÉPFELTÖLTÉS

Mahjongg

PROGRAMOK EGY HELYEN

Ninite

FINOM ÉTEL - RECEPTTEL
ONLINE JÁTÉKOK

JATEKOLDAL

KVIZ

Mahj