Havi hírek
HÁNY NAP MÚLVA JÖN A NYUGDÍJ?
Névnapok
Ma 2017. 9. 20, szerda, Friderika napja van.
Holnap Máté napja lesz.
TUDNIVALÓK NYUGDÍJASOKNAK
EZT A FILMET AJÁNLOM

Tegnap éjjel

/Last Night/

A 'Tegnap éjjel' egy érzelmileg erőteljes romantikus film a bizalomról, a vágyról, a megcsalásról, a modern szerelemről és házasságról. A film a hűség "szürkezónáiról" is szól: az egy óvatlan pillanatban meghozott döntéseknek lehetnek visszavonhatatlan következményei. Az alkotás főszereplője egy fiatal, elbűvölő és jómódú New York-i pár, akik ugyanazon éjjel esnek kísértésbe...

Filbox Extra HD: 2017. szeptember 20. (szerda) 21:00. óra

 

A NAP IDÉZETE

"Az okos ember akkor lesz bölcs, mikor az ostobákkal már nem vitatkozik." 

(Kopátsy Sándor)

IDŐJÁRÁS

  Széltérkép

Hőtérkép

SPEEDTEST - MY IP ADRESS

Speedtest

Ip

2014. június 08. vasárnap - 10:48:13 -- Egészség, egészségügy -- 0

A Stanford Orvosi Egyetem vizsgálatai szerint a megkérdezett orvosok annak ellenére se egyeznének bele az agresszív kezelési módszerekbe, hogy orvosként ők is ezeket ajánlanák a hasonló betegségekkel küzdő pácienseiknek.

A Stanford Orvosi Egyetem vizsgálatai szerint a megkérdezett orvosok annak ellenére se egyeznének bele az agresszív kezelési módszerekbe, hogy orvosként ők is ezeket ajánlanák a hasonló betegségekkel küzdő pácienseiknek. A felmérések szerint a legtöbb páciens is inkább otthon, békességben szeretne meghalni az életet meghosszabbító, agresszív kezelések nélkül, de a kívánságaikat gyakran figyelmen kívül hagyják az orvosok.

Házipatika2014. június 08. vasárnap - 10:45:28 -- Belföld -- 0

Durván egy hónap telt el az angol emelt szintű érettségi megírása óta.

Durván egy hónap telt el az angol emelt szintű érettségi megírása óta. A bomba az érettségi másnapján robbant, miután kiderült, hogy tömeges alulteljesítésre kell számítani a hallás utáni szövegértés vizsgarész első feladatánál.

Magyar Narancs Online2014. június 08. vasárnap - 10:37:30 -- Blog -- 0

Ezért megyünk ki mi is, veletek együtt, hétfőn 18 órakor a Kossuth térre tiltakozni a reklámadó, az Origo főszerkesztőjének elbocsájtása és a kormánytól független civil szervezetek támadása ellen.

Ezért megyünk ki mi is, veletek együtt, hétfőn 18 órakor a Kossuth térre tiltakozni a reklámadó, az Origo főszerkesztőjének elbocsájtása és a kormánytól független civil szervezetek támadása ellen. Mert Magyarországon szükség van a kormányzati hatalommal szembeni kontrollra. A tüntetés facebook eventje

Kettős Mérce blog2014. június 08. vasárnap - 10:16:12 -- Politika -- 0

Az, hogy a Jobbik Sneider Tamás egykori szkinhedvezért jelölte az Országgyűlés alelnökének, a pártbéli viszonyok alapján törvényszerű volt.

Az, hogy a Jobbik Sneider Tamás egykori szkinhedvezért jelölte az Országgyűlés alelnökének, a pártbéli viszonyok alapján törvényszerű volt. Sneidernek a Jobbikban erős a pozíciója, és ez nem független hátországától, a párt "szülőföldjének" is tekinthető Heves megyétől.

Magyar Narancs Online2014. június 08. vasárnap - 10:02:40 -- Étel, ital, sütemény, desszertek... -- 0

Hamarosan elérkezik a padlizsánszezon, melyet mi ezzel az isteni padlizsánkrém recepttel ünneplünk.

Hamarosan elérkezik a padlizsánszezon, melyet mi ezzel az isteni padlizsánkrém recepttel ünneplünk.

FemCafé2014. június 08. vasárnap - 09:00:48 -- Blog -- 0

Miután a közmédia kivételével újságírókat nem engedtek be a harmadik Orbán-kormány ünnepélyes beiktatásra, és nem kizárt, hogy ehhez hasonló eset máskor is előfordul a jövőben, kénytelenek vagyunk a szakmailag már jó ideje páratlan teljesítményt nyújtó, politikailag független, világnézetileg kiegyensúlyozott Magyar Távirati Iroda tudósítására támaszkodni.

Miután a közmédia kivételével újságírókat nem engedtek be a harmadik Orbán-kormány ünnepélyes beiktatásra, és nem kizárt, hogy ehhez hasonló eset máskor is előfordul a jövőben, kénytelenek vagyunk a szakmailag már jó ideje páratlan teljesítményt nyújtó, politikailag független, világnézetileg kiegyensúlyozott Magyar Távirati Iroda tudósítására támaszkodni.Tovább...2014. június 07. szombat - 11:45:00 -- Politika -- 0

Felveszi a kesztyűt a reklámadóval szemben az RTL-csoport - ezt üzente a magyar kormánynak tegnap a csatorna német anyacége, megerősítve: eszük ágában sincs elhagyni Magyarországot.

Felveszi a kesztyűt a reklámadóval szemben az RTL-csoport - ezt üzente a magyar kormánynak tegnap a csatorna német anyacége, megerősítve: eszük ágában sincs elhagyni Magyarországot. Eközben a német sajtó és a közvélemény is felfigyelt a tervezett reklámadóra és az Origo-ügyre; a lapok "a legújabb magyar sajtóválságról" írnak. Hétfőn tüntetés is lesz Lázár János ellen, illetve a portál távozott újságírói mellett.

Népszava Online2014. június 07. szombat - 11:39:55 -- Bulvár -- 0

A Blikk újabb fotókat közölt Gyenes Levente gyömrői polgármester orgiáiról.

A Blikk újabb fotókat közölt Gyenes Levente gyömrői polgármester orgiáiról. A felvételeken két nővel látható meglehetősen intim helyzetben. Az édeshármas során Gyenes a lap szerint egy banánt és egy vodkásüveget is használt szexuális segédeszközként, előbbit később a politikus meg is ette.

Népszabadság OnlineFórum, témák, hozzászólások

  Téma Felhasználó Megtekintve Válaszok Utolsó bejegyzés
Meg akarta hívni Orbánt, kivezették a teremből (Politikai történések...) Kalapos 19 0
 
Versek... (Könyvek, versek, elbeszélések...) Borika 67 2
 
Ernesto Cortazar Best of (Cd1) (Zene, zenei videók...) Bombuli 20 2
 
Ernesto Cortazar Best of (Cd1) (Zene, zenei videók...) marikanet 20 2
 
Ernesto Cortazar Best of (Cd1) (Zene, zenei videók...) marikanet 20 2
 
Témák: | Válaszok: | Megtekintve:
Üdvözlet
Felhasználói név vagy Email:

Jelszó:[ ]
[ ]
[ ]
Online
  • Vendégek: 1
  • Tagok: 0
  • Tagok: 762
  • Legújabb:Kalapos
  • Legtöbb online:150
    Vendégek: 150 Tagok: 0 ekkor: 2014. július 19. szombat - 02:04:00
Keresés MarikaNet
COLOR RÁDIÓ

Raio

HALLGASD MEG! NAPI VIDEÓ

ÉRTELMEZŐ SZÓTÁR

Konyv 1

ÍRJ HELYESEN! ITT A SEGÍTSÉG

Hejesiras

PROGRAMOK, FILMEK, JÁTÉKOK

Datahu

ONLINE VIDEÓ KONVERTÁLÓ

Converter

GOOGLE LINKRÖVIDÍTŐ

Link

NYOMTASS OTTHON!

Nyomtass

FACEBOOK KÉPMÉRETEK

Facebook

KÉPFELTÖLTÉS

Mahjongg

PROGRAMOK EGY HELYEN

Ninite

FINOM ÉTEL - RECEPTTEL
ONLINE JÁTÉKOK

JATEKOLDAL

KVIZ

Mahj