Havi hírek
2018. September 29. Saturday - 11:47:17 -- Baleset, bűnügy, korrupció -- 0

HVG

A 69 éves miskolci férfi a múlt szombat óta nem adott magáról életjelet.

Klaj István egy kis görög halászfaluba, Platamónba ment nyaralni. Fia, aki a Blikknek nyilatkozott, azt mondta, az apja, bár nem beszél nyelveket, úgy döntött, hogy megérdemel egy hét pihenést, és egyedül utazott el.

A miskolci szobafestő múlt szombat óta nem adott életjelet magáról.

Tovább a HVG oldalára...2018. September 29. Saturday - 11:36:50 -- Blog -- 0

Népszava Online

Egyszer megígértem, és tartom is magam ehhez: nem gúnyolódom Orbán Viktor túlzott futball-imádatán, nem támadom, bírálom ezért; nemcsak kötél-, de focibarátság is létezik ugyanis.

Természetesen én nem mondhatom barátomnak a miniszterelnököt, de a hajdani közös játék-élmények azért megvannak, például egy olyan fénykép is, ahol fideszes feliratú mezben pózolok Orbán Viktor csapatában. (Ne kérdezzék, hogy büszke vagyok-e rá, még akkor se, ha a felvétel a liberális időkből, nem pedig az illiberális korszakból való.) A fogadalom az fogadalom, ráadásul a sportág rajongójaként teljesen megértem még a szélsőséges vonzódást is.

Tovább a Népszava Online oldalára...2018. September 29. Saturday - 10:57:43 -- Blog -- 0

168 Óra Online

Az Átlátszó tényfeltáró portál jóvoltából kiderült, hogy a NER egyik legnagyobb haszonélvezője, a közpénzmilliárdokat sorozatosan elnyerő Garancsi István egy 17 milliárd forint értékű magánrepülőgépen utaztatja Magyarország miniszterelnökét, Orbán Viktort, hol erre, hol arra, hol az általa tulajdonolt Mol Vidi FC meccseire, hol a londoni FIFA-gálára. Ebben persze a kormányoldal szerint nincs semmi kivetnivaló, épp ellenkezőleg: inkább nagyon is követendő példáról van szó, az emberi érzelmek egyik legmélyebbikéről, a barátságról.

Tovább a 168 Óra Online oldalára...2018. September 29. Saturday - 10:34:24 -- Gazdaság -- 0

Napi.hu

Magyarországon 2000 és 2017 között a fogyasztói árak átlagosan 98 százalékkal nőttek, ami az összes uniós tagországot figyelembe véve a harmadik legmagasabb emelkedés az EU-ban - írta az Eurostatra hivatkozva a Pénzcentrum.

Tovább a Napi.hu oldalára...