Havi hírek
2018. September 21. Friday - 10:28:59 -- Informatika, internet, távközlés -- 0

HVG

A fejlesztők javában készítik a Google böngészőjének következő verzióját, melynek egyik érdekes újdonsága a biometrikus védelem lesz.

A napokban töltötte be tizedik életévét a Chrome, a komoly életkor pedig komoly újdonságokat hozott: a böngésző új, letisztultabb küllemet és okosabb jelszótárolási lehetőséget is kapott, hogy csak néhányat említsünk ezzel foglalkozó cikkünkből.

Tovább a HVG oldalára...2018. September 21. Friday - 10:04:20 -- Egészség, egészségügy -- 0

Napi.hu

A Calcium Sandoz 20x pezsgőtablettát gyártója azt ígéri, hogy hamarosan újra forgalomba hozzák a terméket, immár megfelelve az új előírásoknak.

A tablettát Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet (OGYÉI) nemrég kivonta a forgalomból, mert az abban talált mert egy elemi szennyező mértéke meghaladja az 2017. decemberben hatályba lépett, új európai uniós iránymutatásban meghatározott napi terhelés maximális értékét.

Tovább a Napi.hu oldalára...2018. September 21. Friday - 10:01:29 -- Nyugdíj, nyugdíjasok -- 0

Napi.hu

A 24-55 év közti magyar lakosság 47 százalékának szerepel pénzügyi tervei között valamilyen nyugdíjcélú megtakarítás, azok körében pedig, akik rendelkeznek ilyen igénnyel, a többség, 61 százalék sikeresen félre is tud tenni nyugdíjcéljaira – derül ki az NN Biztosító reprezentatív felméréséből. A megtakarítási célok összetételét és az egyes célok iránti elkötelezettséget látva jelentős tudatosság figyelhető meg a lakosság részéről.

Tovább a Napi.hu oldalára...