Havi hírek
2018. September 14. Friday - 10:37:52 -- Életmód -- 0

Index

Biztos hallotta már a jó tanácsot, hogy a paradicsomot nem szabad hűtőben tárolni, mert elveszíti az ízét. Vannak, akik hiszek ebben, vannak, akik nem, és mivel az ízérzékelésünk meglehetősen szubjektív, nem is nagyon tudják meggyőzni egymást a maguk igazáról a hűtéssel kapcsolatban. Ilyen esetekben jön jól a tudomány, ami objektív módszerekkel méri meg azt, amire mi egy kóstolás után csak annyit mondunk, hogy finom, vagy éppen ízetlen.

Tovább az Index oldalára...2018. September 14. Friday - 10:33:48 -- Baleset, bűnügy, korrupció -- 0

Zoom.hu

Galambos Lajos minden ellene felhozott vádpontra talált magyarázatot tegnapi tárgyalásán, írja a Bors. A zenész a Budaörsi Járásbíróságon tett részletes vallomást, igaz, a leírt szöveget ügyvédje olvasta fel, mert Lajcsi otthon felejtette a szemüvegét…

A vallomásában többek között azt közölte, hogy a boldogasszonypusztai birtokán 2009-ben vezették be a vizet, így ő 1993 és 1999 között nem lophatott, rá­adásul az ellátást mindig is egy hidroglóbusz biztosította náluk. A trombitás szerint az áramellátás is szabályos volt, egy bekötött árammérőn keresztül folyt, a meleg vizet pedig a vegyes tüzelésű kazán és a kandallók állították elő.

Tovább a Zoom.hu oldalára...2018. September 14. Friday - 10:29:56 -- Életmód -- 0

Zoom.hu

A 105 éves Branda Osborne túlélte mindként világháborút. Egy évszázadnyi tapasztalattal a háta mögött, a 105-ik születésnapján a bűvös és várható kérdésre, hogy mégis mi a hosszú élet titka, szokatlan választ adott.

“Kerüljétek a férfiakat, nem érik meg a strapát”
– tanácsolta Brenda Osborne az idősek otthonában az őt születésnapja alkalmából ünneplő ápolóknak.

Tovább a Zoom.hu oldalára...2018. September 14. Friday - 10:16:38 -- Nyugdíj, nyugdíjasok -- 0

Menedzsment Fórum

Gulyás Gergely belengette, hogy idén is lesz extra juttatás.

A legfrissebb inflációs adatok alapján nyugdíjkorrekcióra idén nem lennének jogosultak az idősek, de a kormányból érkező jelzések szerint mégis reménykedhetnek abban, hogy év végén extra pénz áll a házhoz.

Tovább a Menedzsment Fórum oldalára...