Havi hírek
2018. September 01. Saturday - 11:27:42 -- Időjárás -- 0

!!444!!!

A Nyugat-Dunántúlon 21 és 25, máshol 26 és 33 fok közötti hőmérséklettel indul a szeptember. (met.hu)

Tovább a !!444!!! oldalára...2018. September 01. Saturday - 11:24:22 -- Emlékezés, búcsú, gyász -- 0

HVG

Így még biztosan nem hallotta a Respectet.

Aretha Franklin temetésének napján a Buckingham-palota előtt is minden a soul királynőjéről szólt. Miközben több száz fős tömeg gyűlt össze az augusztus 16-án elhunyt énekes búcsúztatására a detroiti Greater Grace templomnál, addig Londonban a Respect című dalra zendítettek rá a királyi palota őrségváltásánál.

Tovább a HVG oldalára...2018. September 01. Saturday - 11:21:34 -- Egészség, egészségügy -- 0

168 Óra Online

A Honvédkórház sürgősségi osztályának a vezetője, Zacher Gábor ma beadta a felmondását, péntek este pedig a hvg.hu-nak azt nyilatkozta, hogy bár ő arra számított, hogy kitöltheti a két hónapos felmondási idejét, a miniszter máshogyan döntött 

– Ma éjfélig dolgozom a Honvédkórházban. A miniszter délután elfogadta a lemondásomat, és mentesített a felmondási idő letöltése alól.
– mondta a portálnak Zacher Gábor, aki nem számított arra, hogy ilyen gyorsan meg kell válnia a tisztségétől. Elmondása szerint csak az fordult meg a fejében, hogy nem hagyják osztályvezetőként végigdolgoznia a két hónapot.

Tovább a 168 Óra Online oldalára...2018. September 01. Saturday - 10:59:26 -- Egészség, egészségügy -- 0

Népszava Online

Rossz válasz: a kőbányai önkormányzat börtönbe küldené „a közerkölcsöt sértő” droghasználókat. Tényleg áldatlan állapotok uralkodnak – és nemcsak ebben a kerületben.

Lakossági fórumokat rendeztek, tiltakozó aláírásgyűjtés is indult. Tarthatatlan, ami Budapest X. kerületében, Kőbánya egyes részein folyik – állapította meg kérdésünkre a Pongrác úti lakótelepen élő Bánó Soma. Elmondása szerint tavaly nyár óta, amióta erős a rendőri jelenlét a hírhedt Hős utcai gettóban, az ottaniak „szétáradtak” a kerület más pontjai felé. Vidékről is szép számmal jönnek drogozni: már ők sem mennek el a Hős utcáig, hanem a vasútállomás környékén vagy más közterületeken vernek tanyát.

Tovább a Népszava Online oldalára...2018. September 01. Saturday - 10:54:47 -- Politika -- 0

Népszava Online

Senki sem tudja, hogy hová folynak el azok a fejlesztési pénzek, amelyeket az Orbán-kormány saját hűbéreseinek osztogat Szlovákiában - állította a Híd-Most elnöke.

– Miért döntött úgy hogy jelölteti magát köztársasági elnöknek?

– A párton belül is sokat vitatkoztunk ezen, négy éve nem volt saját jelöltünk, de ma már elérkezett az az időszak, hogy legyen. Ráadásul most indul először reális eséllyel egy magyar politikus.

Tovább a Népszava Online oldalára...