Havi hírek
2018. August 08. Wednesday - 10:29:03 -- Baleset, bűnügy, korrupció -- 0

Index

Csaknem hatmillió forint piaci értékű, Spanyolországból behozott kábítószert foglaltak le Miskolcon egy két nappal ezelőtti akcióban a rendőrök.

Az előzetes szakértői vélemény szerint majdnem négykilónyi hasisgyanta és több mint húszdekányi kokain volt a kamionból kivett laptoptáskában, amelyet a helyszínen elfogott egyik férfi adott át társának.

Tovább az Index.hu oldalára...2018. August 08. Wednesday - 10:26:40 -- Politika -- 0

Index

Nagyot lépett előre Magyarország, bár a kormány ezt a teljesítményt erősen tagadja, de kedden Magyarország is felkerült a Wikipedia azon tekintélyes listájára, amely a saját kormánygéppel rendelkező országokat sorolja fel. A pénteken Magyarországra szállított Dassault Falcon 7X típusú szállítógép a magyar kormány hivatalos értelmezésében nem a kormány gépe, hanem a honvédségé.

Tovább az Index.hu oldalára...2018. August 08. Wednesday - 10:21:36 -- Gazdaság -- 0

Zoom.hu

A fogyasztói árak átlagosan 3,4 százalékkal voltak magasabbak júliusban. Megtette hatását a gyenge forint.

D MAR20170323014 2000

Tovább a Zoom.hu oldalára...2018. August 08. Wednesday - 10:14:55 -- Időjárás -- 0

HVG

Afrikai levegő érkezik az országba, több helyen már ma 35 fok körüli csúcshőmérsékletre lehet számítani.

Tovább a HVG oldalára...2018. August 08. Wednesday - 10:10:10 -- Baleset, bűnügy, korrupció -- 0

Népszava Online

Több százezer beteget érinthetett a magyar gyógyszerpiacot is érintő szennyezés, és ennek már büntetőjogi következményei lehetnek.

Vizsgálódik a BRFK a magyar piacot is elárasztó, valsartan tartalmú, rákkeltő anyaggal szennyezett gyógyszerek ügyében: mint a Népszava is megírta, a kínai Zhejiang Huahai Pharmaceuticals által előállított hatóanyagba szennyeződés került, ami 27, itthon is forgalmazott gyógyszerben is megtalálható.

Tovább a Népszava Online oldalára...2018. August 08. Wednesday - 10:07:24 -- Kultúra -- 0

ATV

Először szerepelt élő adásban Kulka János, miután a színész 2016 tavaszán stroke-ot kapott, aminek következtében a beszédközpontja sérült, afáziás lett. A Kossuth-díjas színművész beszélt új szerepéről, és arról is, hogy viseli a betegséget

„Jól vagyok. Beteg vagyok” – válaszolta arra a kérdésre a Kossuth-díjas színművész, hogy hogyan érzi magát. Krug Emília kérdésére, miszerint, hogy néz ki egy napja azt válaszolta: fekszik az ágyban. Varga Sarolta szerint ez nem igaz, a klinikai logopédus hozzátette, hogy minden szerdán elmegy hozzá, csütörtökön pedig terápiára jár. A színész emellett legszívesebben a kutyájával sétál.

Tovább az atv.hu oldalára...2018. August 08. Wednesday - 10:03:45 -- Baleset, bűnügy, korrupció -- 0

168 Óra Online

Szlovákiában is üzletelnek a korábban Tiborcz Istvánhoz - Orbán Viktor miniszterelnök vejéhez - kötödő Elios Zrt.-hez közeli cégek – írja ahvg.hu a The Slovak Spectator híre alapján.

A szlovák hírportál szerint négy vállalat is van Szlovákiában, amely a vezetőin vagy a pénzügyein keresztül Tiborcz egykori cégéhez kötődik, közülük néhány pedig hasonló módon nyert el közvilágítási pályázatokat, mint amilyeneket Magyarországon vizsgál az EU csalás elleni hivatala (OLAF).

Tovább a 168 Óra Online oldalára...2018. August 08. Wednesday - 09:59:50 -- Érdekes -- 0

HVG

A portéka nem túlságosan szemrevaló, így hát a hirdető az online marketing egy speciális válfaját hívta segítségül.

Tovább a HVG oldalára