Havi hírek
2018. August 07. Tuesday - 10:34:24 -- Baleset, bűnügy, korrupció -- 0

!!444!!!

Azonnali hatállyal felfüggesztette a balatonboglári Kikötő Falatozó tevékenységét a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal, miután a helyszíni ellenőrzésnél súlyos élelmiszer-biztonsági kockázatot jelentő higiéniai hiányosságokat találtak a büfében. Megállapították, hogy a hely vendéglátó ipari tevékenység végzésére alkalmatlan.

Tovább a !!444!!! oldalára...2018. August 07. Tuesday - 10:26:50 -- Informatika, internet, távközlés -- 0

HVG

Összetett probléma okoz gondot a Facebook több felhasználójánál ezekben a percekben.

Ismeretlen hiba miatt a Facebook több felhasználójánál, így a magyaroknál is elérhetetlenné váltak a közösségi oldal csoportjai kedd reggel. A problémát tetőzi, hogy sokaknál a hírfolyam melletti (bal) szélső navigációs sáv sem látszik, annak helyén – cikkünk írásakor – csupán egy üres folt található.

Tovább a HVG oldalára...2018. August 07. Tuesday - 10:12:45 -- Időjárás -- 0

HVG

Országszerte továbbra is tartós hőségre figyelmeztet az Országos Meteorológiai Szolgálat. Az OMSZ veszélyjelzése szerint Nógrád, Borsod-Abaúj-Zemplén és Szabolcs-Szatmár-Bereg megye kivételével az egész országban elsőfokú figyelmeztetés van érvényben.

Tovább a HVG oldalára...2018. August 07. Tuesday - 10:10:50 -- Egészség, egészségügy -- 0

HVG

Rendkívüli elnökségi ülést hív össze a Magyar Kórházszövetség, amelyre az Állami Számvevőszék (ÁSZ) képviselőjét is meghívják, hogy közösen tárják fel a problémákat, és a konkrétumokról egyeztessenek.

Tovább a HVG oldalára...