Havi hírek
2018. July 27. Friday - 12:58:32 -- Érdekes -- 0

BorsOnline

Vörösen izzik, elfogy, majd megnő, és még teli is lesz. Sokan, sokféleképp érzik magukat a Hold különböző hatásaitól. Vajon mi vár ránk péntek éjszaka 8 óra 24 perctől 11 óra 13-ig?

Tovább a BorsOnline oldalára...2018. July 27. Friday - 12:53:09 -- Életmód -- 0

BorsOnline

Ön tisztában van azzal, mennyi sóra van szüksége a szervezetnek? No és azzal, mi a különbség például a konyhasó és a tengeri só között?

Hatványozottan igaz a magyarokra a híres mondat: úgy szeretem édesapámat, mint az emberek a sót. Hiába vásárolják meg sokan a drága és egészségesebbnek hitt tengeri sót, a Mayo Klinika kutatása kimutatta, hogy kémiai összetétele megegyezik az asztali sóéval.

Tovább a BorsOnline oldalára...2018. July 27. Friday - 12:48:13 -- Informatika, internet, távközlés -- 0

Portfolio

Nagy átalakuláson megy keresztül a hazai távközlés, egymást érik a tranzakciók, az iparági konszolidációból az Invitel-csoport is kivette a részét, amelynek a lakossági üzletágát a Digi vásárolta meg, a vállalati üzletága pedig Invitech néven különálló ICT-szolgáltatóként működik. Az Invitech vezérigazgatójával, David Blunckkal beszélgettünk a forrongó magyar telco piacról, állami telekomcégről, különadókról, gyengülő forintról és a távközlési szektorban is jellemző szakemberhiányról.

Tovább a Portfolio oldalára...2018. July 27. Friday - 12:25:47 -- Belföld -- 0

HVG

Mégsem adta el minden érdekeltségét Simicska Lajos. A G7 azt írja, hogy a Hárskúti Mezőgazdasági Zrt. a vállalkozóé maradt.

Tovább a HVG oldalára...2018. July 27. Friday - 12:22:37 -- Sport -- 0

HVG

A hvg.hu cikke alapján rendőrségi ügy lett abból, hogyan mehetett csődbe egy focicsapat annak ellenére, hogy az önkormányzat, az MLSZ és a cégek is vastagon támogatták.

Tovább a HVG oldalára...2018. July 27. Friday - 12:19:43 -- Politika -- 0

HVG

Erős interjút adott Harrach Péter KDNP-s frakcióvezető a Magyar Hírlapnak: a meleg családok szembemennek a természetes és normális élet követelményével, a kormány tulajdonképp Ferenc pápa szavait követi migrációs ügyben, és a vasárnapi boltzár szolidáris megoldására is, reményei szerint, előbb-utóbb rábólint a magyar társadalom.

"Ki kell tartanunk a természetes és a normális élet követelménye mellett", – mondta Harrach Péter KDNP-s frakcióvezető a Magyar Hírlapnak adott interjújában arról, mit gondol Novák Katalin szavairól, aki azt mondta korábban, "vannak fenyegető jelek, amelyek próbálják megbontani a család szentségét", illetve megtorpan a logika, amikor meleg párok örökbe fogadási jogairól van szó.

Tovább a HVG oldalára...2018. July 27. Friday - 12:12:57 -- Időjárás -- 0

HVG

A déli óráktól szórványosan várhatók záporok, zivatarok – figyelmeztet az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Többfelé alakulhat ki zápor, zivatar, amelyet néhol felhőszakadás, jégeső kísérhet – olvasható az előrejelzésben, amely szerint csapadékra legkisebb esély az északkeleti megyékben mutatkozik.

Tovább a HVG oldalára...2018. July 27. Friday - 12:10:52 -- Baleset, bűnügy, korrupció -- 0

HVG

Egy társa lefogta, ő pedig egy borotvapengével kihasított lábából egy darabot.

Tovább a HVG oldalára...