Havi hírek
2018. July 21. Saturday - 10:45:06 -- Politika -- 0

Népszava Online

Vlagyimir Putyin előbb tudta, mint a magyar kormány, az Országgyűlés, vagy – ha van még ennek a fogalomnak relevanciája Magyarországon – a magyar nép, hogy orosz atomerőművet fogunk vásárolni.

Valószínűleg előbb tudta Orbán Viktornál is: semmi jel nem utal rá, hogy ne az ő fejében fogalmazódott volna meg a gondolat, ellenben számos bizonyíték támasztja alá, hogy azóta is az ő intenciói szerint bonyolódik az üzlet.

Tovább a Népszava Online oldalára...2018. July 21. Saturday - 10:39:12 -- Egészség, egészségügy -- 0

Népszava Online

Már szeptemberben több kórházra kitehetik a „betegellátás szünetel” táblát, ha a kincstár valóban érvényesíti a költségvetési intézményekre szabott regulát. Közben ismét gyűlik a kórházak adóssága, június végén már 35 milliárd forint volt.

Tovább a Népszava Online oldalára...2018. July 21. Saturday - 10:36:16 -- Baleset, bűnügy, korrupció -- 0

Népszava Online

Először Galgagyörkön húzták meg a ravaszt a más településeken később hat ember életét kioltó gyilkosok. A faluban ma már vannak, akik felejtenének, de a golyó ütötte lyukak még látszanak.

– Mintha ma lett volna, olyan tisztán emlékszem arra az éjszakára. Mindenki lefeküdt már aznap este, a fiam, a négy és fél éves kisunokám, a férjem, meg én is. Éjfél után durranásokra, meg felvillanó fényekre riadtunk. Nem tudtam, mi történik, a férjem mondta, hogy lőnek ránk – idézi fel a galgagyörki faluszélen álló házuk előtt a 2008. július 21-re virradó éjszakát Bangó Lászlóné.

Tovább a Népszava Online oldalára...2018. July 21. Saturday - 10:31:52 -- Életmód -- 0

HVG

A tisztaság mellett kényelmes, nagy ágyra és wifire vágynak a magyar utazók a GKI és a Bónusz Brigád kutatása szerint.

Tovább a HVG oldalára...2018. July 21. Saturday - 10:27:25 -- Politika -- 0

ATV

Semmit nem tud a Simicska videóról, és felhatalmazása sincs rá, hogy bármit is mondjon, olyan konkrét információkat, ami a Simicska-videobombával kapcsolatos – ezt Magyar György válaszolta munkatársunknak.

Az ügyvédet azt követően kerestük meg, hogy a Népszava Simicska Lajos környezetéből származó információk alapján arról számolt be: a minden érdekeltségét Nyerges Zsoltnak átadó Simicska Amerikába költözteti fokozatosan a családját, és egyszersmind be is biztosítja magát.

Tovább az atv.hu oldalára...