Havi hírek
2018. June 23. Saturday - 12:23:02 -- Politika -- 0

HírHugó

Nyáry Krisztián a egy ismert könyvkiadó kreatív igazgatója egy facebook posztban csinált totális hülyét Orbánék Stop Soros törvényéből.

Nyáry Krisztián, aki egy ismert könyvkiadó kreatív igazgatója, nem mellesleg maga is író egy nyílt levelet intézett Facebookon a NAV-hoz, vélhetően azért mert tanácstalan volt a Stop Soros teljesen értelmetlen szabályozása kapcsán. Levelével totálisan idiótát csinált a kormányból, íme:

Tovább a HírHugó oldalára...2018. June 23. Saturday - 11:55:02 -- Egészség, egészségügy -- 0

Zoom.hu

Már csaknem minden tizedik orvos kizárólag a magánszférában dolgozik Magyarországon, és a tavalyi volt az első év, amikor több orvos választotta a hazai magánszektort, mint a külföldi klinikákat

Haziorvos

Tovább a Zoom.hu oldalára...2018. June 23. Saturday - 11:49:38 -- Oktatás -- 0

Pesti Bulvár

Az áterőszakolt döntésnek meg lettek a következményei, mára világos hogy Putnokira nem lehet rábízni egy iskola vezetését.

Az elmúlt két napban húsz diák hagyta ott az iskolát, ami az előző átiratkozásokkal eléri az ötven főt. A gyerekek mellett huszonhárom tanár készül elmenni, közülük öten már beadták a felmondásukat, a többieké folyamatban van, ha meglépik a felmondást, akkor az iskola szeptembertől igen nehéz helyzetbe kerül működtetés szempontjából.

Tovább a Pesti Bulvár oldalára...2018. June 23. Saturday - 11:44:26 -- Politika -- 0

Népszava Online

Több milliárd forintos többletforrás jut terrorellenes intézkedésekre a Magyar Közlöny pénteki számában megjelent kormányhatározat szerint – írja az MTI. 

Az idei költségvetésben, a Belügyminisztérium fejezetben több mint 30 milliárd forinttal léphetik túl a terrorellenes intézkedések megvalósításához kapcsolódó kiadásokhoz szükséges keretet.

Tovább a Népszava Online oldalára...2018. June 23. Saturday - 11:28:33 -- Politika -- 0

HVG

Nemcsak a civil szervezetek vegzálása és a gyülekezési jog szűkítése a célja az alaptörvény módosításának, hanem „a keresztény kultúra védelme” is.

Leckét adott keresztény kultúrából a fideszes és magukat kereszténydemokratának nevező politikusoknak Székely János szombathelyi püspök. A római katolikus főpap az alaptörvény újabb módosítási terve miatt írt nyílt levelet, azon paragrafusok ellen, amelyek a hajléktalanokról szólnak.

Tovább a HVG oldalára...2018. June 23. Saturday - 11:22:47 -- Életmód -- 0

HVG

A Balaton-felvidéknek van valami különleges varázsa, vonzereje. Amitől megbékél az ember lelke.

Tovább a HVG oldalára...2018. June 23. Saturday - 11:20:04 -- Politika -- 0

HVG

A Magyar Nemzeti Bank tulajdonába kerül a felújítás alatt álló, Széll Kálmán téri egykori Postapalota - olvasható a jegybank honlapján.

Tovább a HVG oldalára...2018. June 23. Saturday - 11:16:15 -- Politika -- 0

HVG

Ha az Országgyűlés megszavazza a kormány javaslatát, már a nyár végén életbe léphet a 25 százalékos bevándorlási különadó - mondta a Magyar Időknek a Pénzügyminisztérium parlamenti államtitkára.

Tállai András úgy fogalmazott: "meg kell téríteni azt a kiadást, amelyet a bevándorlást segítő szervezetek működése okoz az államnak, a magyar embereknek". Ezzel kapcsolatban felidézte, hogy eddig százmilliárdos nagyságrenden költött az állam a migráció megfékezésére.

Tovább a HVG oldalára...