Havi hírek
2018. June 19. Tuesday - 10:23:53 -- Oktatás -- 0

HVG

A középiskola igazgatója az Indexnek letagadta, hogy elküldte volna a gyerekeket, pedig az ügyről tud a polgármester is.

Tovább a HVG oldalára...2018. June 19. Tuesday - 10:14:18 -- Politika -- 0

Népszava Online

– Gonosz posztokból felesleges messzemenő következtetéseket levonni – választási eredményből már inkább. Szűk többséggel emelték az MSZP elnökévé: nem tart attól, hogy így a párt továbbra is egy széthúzó, kibeszélő formáció lesz?

[...]

– Maradjunk annyiban, a helyzet egyértelmű: a kongresszus döntött. Akiket pedig megválasztott, azok már a tisztújítás előtt jelezték, hogy egységes, együttműködő pártot szeretnének – nemcsak a szavak szintjén.

Tovább a Népszava Online oldalára...2018. June 19. Tuesday - 10:10:55 -- Érdekes -- 0

HVG

A Fenékpuszta környékén talált legkorábbi tárgyak a középső rézkorból származnak.

Öt régészeti korszak leleteit tárták fel a tervezett M76-os gyorsforgalmi út zalai nyomvonalán végzett ásatásokon. A Keszthely–Fenékpuszta-lelőhelyen talált legkorábbi, rézkorból származó leletek közel 6000 évesek – közölte a Göcseji Múzeum ásatásvezető régésze az MTI-vel.

Tovább a HVG oldalára...2018. June 19. Tuesday - 10:08:52 -- Informatika, internet, távközlés -- 0

HVG

A Google elérhetővé tette az Android Messages alkalmazás webes változatát, amelyet a következő napokban fokozatosan kapcsolnak be mindenkinél.

Több új funkcióval is bővül az Android saját üzenetküldője, amely hamarosan webes felületet is kap – írtuk még februárban, és úgy tűnik, most már tényleg csak napokra vagyunk attól, hogy mindez megvalósuljon. A Google ugyanis elindította az Android Messages asztali gépről elérhető változatát, amellyel nemcsak telefonra érkező üzeneteket olvashatjuk majd el, de küldeni is lehet majd onnan.

Tovább a HVG oldalára...