Havi hírek
2018. June 10. Sunday - 10:38:56 -- Politika -- 0

HírTV

Soros György arról is beszélt, hogy az Európai Unió a Brexittel elveszíti egyik legfontosabb tagját és a tagállamokban fellángolóban vannak az antiszemita hangok. Soros György az interjúban kiemelte: büszke az ellenségeire, úgy véli, ha támadják, akkor valamit jól csinál.

Tovább a Hír TV oldalára...2018. June 10. Sunday - 10:36:06 -- Érdekes -- 0

!!444!!!

Hétfő kora reggel, 5:45 és 7 óra között szervez közösségi fotózást a Szent Gellért térre Herman Gábor. Az eseménnyel arra hívná fel a figyelmet, hogy Magyarország rossz időzónában van, és sokkal jobban járnánk, ha átváltanánk a Kelet-Európai Időzónára (GMT+2).

Tovább a !!444!!! oldalára...2018. June 10. Sunday - 10:21:01 -- Politika -- 0

Mérce

A hétvégén Kálmán Olga Egyenesen című műsorának online felületén kerestem vissza egy videót, és ahogy lapozgattam a korábbi adások között az tűnt fel, hogy szinte csak férfiak szerepelnek a műsorban. Úgyhogy úgy gondoltam, megnézem, hogy az elmúlt egy hétben hány nő szerepelt a kifejezetten politikával foglakozó interjús tévéműsorokban az ATV-n, a Hír Tv-n és az RTL Klubon.

Tovább a Mérce blog oldalára...2018. June 10. Sunday - 10:12:50 -- Sport -- 0

Pesti Bulvár

A magyar labdarúgó-válogatott 2-1-re kikapott a világbajnokságra készülő ausztrál csapattól szombaton a Groupama Arénában.

A két csapat harmadszor találkozott egymással, s a magyarok mindannyiszor kikaptak, ráadásul Georges Leekens szövetségi kapitány irányításával továbbra is nyeretlenek. A három nappal ezelőtti, fehéroroszországi döntetlen mellett ez volt a harmadik veresége a belga szakembernek, aki Varga Kevin becserélésével ezúttal újoncot is avatott.

Tovább a Pesti Bulvár oldalára...2018. June 10. Sunday - 10:10:54 -- Időjárás -- 0

HVG

A tegnapinál szárazabb, némileg kevésbé dunsztos, szaunás idő lesz vasárnap nagyjából ideális feltételekkel.

Tovább a HVG oldalára...2018. June 10. Sunday - 10:08:34 -- Kultúra -- 0

168 Óra Online

– A Tóligban sokat ír pályatársairól is, színészekről, rendezőkről, direktorokról. Nyíltan beszél konfliktusaikról is, sőt némelyikükről lesújtó véleményét sem titkolja el. Ambivalens érzésekkel olvastam a kötetet, mivel a kollégáinak nincs módjuk reagálni a bírálatokra. Nem tart botránytól?

– Én a könyvemet elsősorban vitaindítónak szántam. Nem önmagamról akartam írni, inkább a színházi szakma állapotáról. Azt szeretném, hogy beszéljünk végre arról, hogyan jutottunk el abba a morális és erkölcsi mélységbe, ahol most vagyunk. Miért hagytuk, hogy az elmúlt 20-30 évben komoly tehetségek maradtak esélytelenül? Hány embert aláznak meg nap mint nap a szakmánkban? Nem a botránytól tartok, hanem az elhallgatástól. A reflexiók hiányától. Amúgy a könyvben csak olyanok szerepelnek, akiknek a véleményemet a szemükbe is elmondtam már. Nyugodtan megcáfolhatnak, a vitáknak örülnék legjobban.

Tovább a 168 Óra Online oldalára...