Havi hírek
2018. June 09. Saturday - 10:55:31 -- Politika -- 0

Balra Magyar

Gábor György vallásfilozófus a tőle megszokott kimagasló szellemi és erkölcsi kvalitással reflektált Orbán tegnap reggeli beszédére, ami igen közel állt a nettó zsidózáshoz…

Milyen alapon jelent ki ez az ember, mármint Orbán ilyen dolgokat, ha nem megint azért, hogy összeugrasszon bizonyos csoportokat, akiknek tagjai elég buták ahhoz, hogy bedőljenek az ilyen felelőtlen kijelentéseknek.

Hogyan nyilvánulhat meg és beszélhet más nevében?

Tovább a Balra Magyar oldalára...2018. June 09. Saturday - 10:49:38 -- Politika -- 0

Pesti Bulvár

Miközben a felszínen folyik a józsefvárosi időközi polgármester-választási kampány, aközben a mélyben rettenetes folyamatok zajlanak.

Nem valamiféle új folyamatról van szó, csak éppen most jut el a végjátékhoz a kerület lakásállományának a felszámolása, a bérlakások privatizációja. -írja Dr.Győri Péter össz-ellenzéki polgármesterjelölt, Facebook bejegyzésében.

Tovább a Pesti Bulvár oldalára...2018. June 09. Saturday - 10:45:09 -- Időjárás -- 0

HVG

Ebben a megyében 36 esethez vonultak a tűzoltók, Hegyhátszentjakabon több helyen földcsuszamlás is volt.

Tizenhárom ingatlanból negyven embert telepítettek ki és helyeztek el ideiglenesen a helyi művelődési házban a Vas megyei Hegyhátszentjakabon, mert az éjszaka hirtelen lehullott nagy mennyiségű eső miatt a Vadása tórendszernél a két tavat elválasztó védműnél több helyen megcsúszott a föld, suvadások keletkeztek - közölte a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság megbízott szóvivője.

Tovább a HVG oldalára...2018. June 09. Saturday - 10:39:40 -- Bulvár -- 0

BorsOnline

A napokban ünnepli hetvenhatodik születésnapját Ernyey Béla, aki fittségével bőven meghazudtolja a korát. A Borsnak a fiatalság titkát is elárulta, ami szerinte az örök kíváncsiságban rejlik.

Budán, egy olasz ünnepélyen futottunk össze. Éppen itthon időzik?

A februárt és a márciust Ázsiában töltöttük a feleségemmel, majd Milánóba vitt az utunk. Most épp Budapesten vagyunk, így eljöttünk erre az estélyre, mert imádjuk az olasz kultúrát, az olasz konyhát, az olasz divat előtt pedig leborulok, ahogy minden férfinak kellene. Egyébként folyamatosan úton vagyunk, Bécs és Budapest közt ingázunk, Dórival.

Tovább a BorsOnline oldalára...2018. June 09. Saturday - 10:35:19 -- Közélet -- 0

HVG

Szegedtől tíz kilométerre, Sándorfalva mellett állították meg a medvét. A Szegedi Vadaspark igazgatója altatta el, mert a kisváros felé vette az irányt a kóbor medve.

Közben a közösségi oldalon már civilek is szervezték a medve lest, nincs kizárva, hogy a természetvédelmi szakemberek a „civil vadászatnak” is szerettek volna véget vetni, bár ezt hivatalosan nem erősítették meg. Eredetileg az időről-időre tanácskozó szakemberek nem akarták elaltatni a medvét, azt tartották volna szerencsésnek, ha maga a medve átsétál Romániába, ahol egy természetes élőhelyen folytathatta volna a barangolást.

Tovább a HVG oldalára...2018. June 09. Saturday - 10:30:36 -- Blog -- 0

Huppa.hu

Kérem, kezdjük a legrosszabb hírrel: elfogták a medvét. A mi Robinkat, oda a magyar szabadság, oda a haza – én tudom, hogy a medve veszélyes is lehet, hogyne tudnám, de azért kutya egy világ az, amiben útipasszus nélkül már a medve sem járhat háztűznézőbe. Ugyan még jó, hogy a Nemzeti Park emberei kapták el, és nem az ásotthalmi polgárőrök.

Tovább a Huppa.hu oldalára...2018. June 09. Saturday - 10:26:12 -- Baleset, bűnügy, korrupció -- 0

BorsOnline

A Körmend kosárlabdacsapatának egyik vezérszurkolója volt a férfi, aki szerdán tűnt el a döröskei tóban, és holttestét csütörtökön este találták meg – tudta meg a Bors

„Sajnos már nincsen kétség... Idelent szegényebb, odafent gazdagabb lett az MTE család” – írta a Egis Körmend hivatalos Facebook-oldala. Csütörtökön késő este tették ki a fényképet N. Zsoltról, aki vezérszurkolójuk volt

Tovább a BorsOnline oldalára...2018. June 09. Saturday - 10:22:00 -- Időjárás -- 0

HVG

Tolna megyében súlyos károkat okozott a vihar, négy ember meghalt Dombóváron, amikor egy autóra rádőlt egy fa.

Tovább a HVG oldalára...