Havi hírek
2018. May 24. Thursday - 10:46:36 -- Politika -- 0

Népszava Online

Sikerült megnevettetnünk Iványi Gábort. Elmeséltük ugyanis azt: a hozzánk eljutott hír szerint egyháza olyan súlyos anyagi gondokkal küzd, hogy ő már kénytelen a nyakkendőit árulni.

A valóság az – pontosított –, hogy a Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség munkát ad legálisan nálunk tartózkodó, hivatalosan befogadott menekülteknek. A főleg Iránból jött afgánok között – kertészen, ápolónőn, villanyszerelőn kívül – van két varrónő is.

Tovább a Népszava Online oldalára...2018. May 24. Thursday - 10:39:19 -- Közélet -- 0

Népszava Online

– A falu tökön szúrta magát, nem tudok finomabban fogalmazni – ezt mondja egy középkorú férfi a Heves megyei faluban, ahol most szinte mindenki az önkormányzat legutóbbi döntéséről beszél, s arról, vajon milyen személyes érdekek vezették azokat, akik a település „nevében” lemondtak összesen majd ötszázmillió forintos fejlesztésről.

Tovább a Népszava Online oldalára...2018. May 24. Thursday - 10:32:19 -- Politika -- 0

Pesti Bulvár

Ne csodálkozzunk, ha a liberális kifejezést sikerült szitokszóként elültetni hazánkban az emberek agyába, ha olyan emberek mondják magukat a liberális értékek képviselőinek, mint Fodor Gábor és Bősz Anett.

Ha ők a liberálisok, akkor inkább választom a fundamentalista keresztény ortodoxiát. Az, hogy a 0 azaz nulla százalékra mért 5 személyes pártjuk, zéró társadalmi támogatottsággal rendelkezve mégis küldhetett egy képviselőt a parlamentbe, csakis az MSZP-Párbeszéd együttműködésnek köszönhették.

Tovább a Pesti Bulvár oldalára...2018. May 24. Thursday - 10:28:58 -- Informatika, internet, távközlés -- 0

HVG

A TorrentFreak szakoldal összeállította az elmúlt időszak legnépszerűbb filmes letöltéseit soroló toplistáját.

Tovább a HVG oldalára...2018. May 24. Thursday - 10:25:39 -- Nyugdíj, nyugdíjasok -- 0

!!444!!!

Orbán Viktor még a választási kampányban ellátogatott a Belgrád rakparti idősek klubjába, és ott azzal ijesztgetett, hogy valakik mindjárt kicserélik Magyarország népességét. Azóta a Fidesz megnyerte a választást, a régi-új miniszterelnök pedig szerdán újra visszament a nyugdíjasklubba, ahol úgy viselkedett, mintha éppen sajtótájékoztatót tartana.

Tovább a !!444!!! oldalára...2018. May 24. Thursday - 10:21:46 -- Időjárás -- 0

Népszava Online

Csütörtökön a napos-gomolyfelhős idő mellett ismét többfelé alakulhatnak ki záporok, zivatarok, heves zivatarok ezen a napon is előfordulhatnak

Zivatar

Tovább a Népszava Online oldalára...2018. May 24. Thursday - 10:17:50 -- Politika -- 0

Mérce blog

Az MFNA 2015-ben arra kapott megbízást a magyar államtól, hogy népszerűsítse a magyar kultúrát, kapcsolatot tartson az amerikai magyarokkal, illetve erősítse a két ország kapcsolatait.

A szervezetről azt is tudni lehet, hogy vezetői ezer szállal kötődnek Arthur J. Finkelsteinhez, a néhai republikánus politikai stratégához, aki tavaly nyáron bekövetkezett haláláig a Fidesznek is dolgozott. Az elmúlt három évben – elvileg a fenti célokra – több mint kétmilliárd forintot költhettek el az Egyesült Államokban.

Tovább a Mérce blog oldalára...2018. May 24. Thursday - 10:16:01 -- Informatika, internet, távközlés -- 0

HVG

Amellett, hogy kriptopénz-bányászatból szerez bevételt fejlesztőinek egy malware, még azt is bünteti, ha nem igazán erős antivírus fut egy számítógépen.

Tovább a HVG oldalára...