Havi hírek
2018. May 19. Saturday - 12:40:46 -- Érdekes -- 0

BorsOnline

Élete legnagyobb fogásának örülhetett nemrégiben egy szabolcsi nyugdíjas horgász. A Sényőn élő Seres István fiatalkora óta a pecázás szerelmese, de sosem gondolta volna, hogy valaha is ekkora harcsát fog.

– Barátommal, Kardenekker Péterrel mentünk ki az Apagy határában található Kenderáztató-tóhoz – mesélte a Borsnak. – Egy 20 centis dévérkeszeggel próbálkoztunk csaliként. Nem telt el sok idő, amikor is olyat éltem át, mint még soha. Akkora robajt hallottunk a vízből, mintha valaki egy óriási zsákot bedobott volna a tóba.

Tovább a BorsOnline oldalára...2018. May 19. Saturday - 12:30:44 -- Rezeda világa -- 0

Rezeda világa blog

Orbán Viktor Mihály kijelölte a saját és az ő nemzetének útját az elkövetkező dolgos hétköznapokra, amiből az tetszik ki első blikkre, hogy lesz itt móka és kacagás. Ha képes az ember kellő cinizmussal szemlélni a világot, ez elengedhetetlen az életben maradáshoz.

Azt találta mondani ez az átkunk minekünk, hogy kormányát az új korszak feltételeihez és szellemi kihívásaihoz igazította. Ez annyira sikerült neki, hogy a friss húsok közül kettő, akiknek a seggén még ott van a tojáshéj, már elborzasztotta a népeket, a többi egyelőre nem szólalt meg.

Tovább a Rezeda blog oldalára...2018. May 19. Saturday - 12:13:34 -- Belföld -- 0

Zoom.hu

Az idegenvezetők szövetsége évek óta küzd azért, hogy a turistáknak ne az utcán kelljen végezniük a dolgukat. Bűzlenek a világörökséghez tartozó népszerű látványosságok. Tudta, hogy Japánban alkotmányba rögzítették a vécézéshez való jogot?

„Nehéz pontos számot mondani, én összesen 36 működő vécéegységről tudok Budapesten, van, aki szerint ez szám 50 körül alakul. Egy nyilvános vécén belül azonban előfordul, hogy 10 egység is van, emiatt is különböznek a számok” – mondta a Zoom.hu-nak a Magyar Idegenvezetők Szövetségének elnöke.

Tovább a Zoom.hu oldalára...2018. May 19. Saturday - 12:01:05 -- Belföld -- 0

HVG

A zalaegerszegi járműipari tesztpályának csaknem egyharmada elkészült.

A tavalyi alapkőletétel után egy évvel 25-30 százalékban elkészült a zalaegerszegi járműipari tesztpálya, ahol ősszel egy német autógyár lesz az első ügyfél - közölte a létesítmény miniszteri biztosa szombaton a helyszínen

Tovább a HVG oldalára...2018. May 19. Saturday - 11:40:19 -- Baleset, bűnügy, korrupció -- 0

HVG

A kislány korábban eltűnt, amit az édesapja jelentett be péntek este a rendőrségen.

Tovább...