Havi hírek
2018. May 10. Thursday - 11:00:25 -- Oktatás -- 0

HVG

Íme az első infók a középszintű angol érettségi első részéről.

Mikulás-találkozó, jelnyelvi tolmácsokról és előadási technikákról szóló szöveg szerepel a középszintű angolérettségi első, az olvasott szöveg értését mérő részében – írja az Eduline.

Tovább a HVG oldalára...2018. May 10. Thursday - 10:02:17 -- Informatika, internet, távközlés -- 0

HVG

Hangozzon bármennyire furcsán, a Google idei fejlesztői konferenciájának legérdekesebb része egy fodrászhoz való bejelentkezés, illetve az arról készült hangfelvétel visszajátszása volt.

Mégpedig azért, mert a hívást a Google saját fejlesztésű digitális asszisztense bonyolította le, olyan természetességgel, ahogy egy hús-vér ember is beszélget.

Tovább a HVG oldalára...2018. May 10. Thursday - 09:53:05 -- Politika -- 0

Pesti Bulvár

Az egri Markoth Ferenc Kórház igazgatója a választások során Nyitrai Zsolt fideszes képviselő mellett kampányolt, nem is akárhogy, levelet írt a kórház dolgozóinak, amiben Nyitrai támogatására szólította fel őket.

Persze az indok az volt, hogy a kórház töretlen fejlődése a fideszes politikusnak köszönhető. Arról már elfelejtett a levélben szólni, hogy egyébként ő Baján önkormányzati képviselő, hogy hogy nem, a Fidesz színeiben. Abba most ne menjünk bele, hogy Eger-Baja viszonylatában melyik munkáját nem tudja ellátni tisztességesen.

Tovább a Pesti Bulvár oldalára...2018. May 10. Thursday - 09:47:22 -- Belföld -- 0

HVG

Százmilliárd forint kell ahhoz, hogy valaki a tíz leggazdagabb magyar közé kerüljön – Mészáros Lőrinc vagyona egyetlen év alatt több mint másfélszer ennyivel nőtt.

Tovább a HVG oldalára...