Havi hírek
2018. April 29. Sunday - 10:20:13 -- Időjárás -- 0

BorsOnline

Megdőlt az országos legmagasabb minimumhőmérsékleti rekord vasárnapra virradóra - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat az MTI-vel.

Mint írták: az eddigi április 29-ei rekord 17,4 Celsius-fok volt, amelyet 1966-ban mértek Budapest Országút és Eger állomásokon. Most ennél több mint egy fokkal melegebb volt Sándorfalván, ahol mindössze 18,7 fokig hűlt le a levegő.

Az előrejelzés szerint vasárnap kisüt a nap, majd kora délutántól az országban többfelé erőteljes gomolyfelhő-képződés kezdődik. A délután második felétől az ország középső részén több helyen, másutt kisebb eséllyel zápor, zivatar várható.

Tovább a BorsOnline oldalára...2018. April 29. Sunday - 10:15:00 -- Blog -- 0

Huppa.hu

…a görcs álljon belétek. Szóval, az úgy volt, hogy a NÉBIH sajtó útján közzétette, miszerint hallucinogén kömény került forgalomba, ugyanis a normál köménymag csattanó maszlaggal keveredett össze, egy turistacsoportot már kórházba is szállítottak, egyszóval vigyázni kell a fűszerrel. Én meg gulyáslevest főztem ebédre.

És – ilyen az élet – csak ebéd után jutott el hozzám a riasztás híre. Már megettem az alaposan köményes gulyást. Hát, fogadjuk el a tényt, veszélyben forgok, letettem magam mellé a telefont, hogy ha bármilyen tünetet érzek, tudjam hívni a mentőket, és vártam a hallucinációkat

Tovább a Huppa.hu oldalára...2018. April 29. Sunday - 10:06:31 -- Politika -- 0

Pesti Bulvár

A Fidesz azt szeretné, ha megbüntetnék Magyarországot. Azt állítom, hogy Orbán Viktor és a Fidesz alig várja, hogy az Európai Unió valamilyen szankciót szavazzon meg Magyarországgal szemben a jogállamiság sérülése miatt.- írja Ujhelyi István MSZP-s EU képviselő szokásos vasárnapi jegyzetében. A levél további részét változtatás nélkül közöljük.

Tovább a Pesti Bulvár oldalára...2018. April 29. Sunday - 09:47:47 -- Média -- 0

!!444!!!

És ennyi volt a 'cikk'. Se az nem derült ki belőle, hogy mikor zajlott ez a verekedés, se az, hogy mi válthatta ki, az írás ugyanis mindössze négy mondatból áll, és mind a négy mondat a címben szereplő állítást ismétli meg. 

 Pedig az Origo névtelen szerzőjének nem lett volna nehéz dolga, ha utána akart volna járni a történteknek, az esettel ugyanis tele volt a cseh és a holland sajtó az elmúlt hét során. A verekedés ugyanis pont egy hete, múlt szombaton történt. Blogján Csehszlovák Kém alaposan végigvette, mi minden jelent meg eddig a történtekről a cseh országos sajtóban.

Tovább a !!444!!! oldalára...2018. April 29. Sunday - 09:36:23 -- Média -- 0

!!444!!!

Kedves olvasók a készülékek előtt és akármerre!

Éppen ma öt éve, Magyari Péter elementáris erejű posztjával (Országszerte agresszívan virágzik az orgona) elindultunk világhódító utunkra, amely utunkat a mai napig rójuk, tisztelettel, szeretettel, becsülettel. A világ pedig hódul. Ha kicsit lassan is, ha kicsit nyögve is nyelősen, de hódul.

Tovább a !!444!!! oldalára...2018. April 29. Sunday - 09:30:50 -- Oktatás -- 0

Mérce blog

Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetiroda vezetője szerint az oktatás színvonalát Kásler Miklós, a közoktatásért felelős EMMI és Palkovics László új, felsőoktatásért felelős miniszter személye fogja garantálni.

Erről beszélt szombaton este az RTL Klub híradójának. Kérdésre válaszolva Rogán elmondta, véleménye szerint Kásler Miklós, az egészségügyből érkező szakember, őt pedig egy másik tapasztalt szakpolitikus Palkovics fogja segíteni.

Tovább a Mérce oldalára...2018. April 29. Sunday - 09:19:36 -- Nyugdíj, nyugdíjasok -- 0

Zoom.hu

Feleannyi nyugdíjra számít a nem nyugdíjas korú magyar lakosság, mint amennyiből kényelmesen meg tudna élni idős korában. Ráadásul a nyugdíjrendszer a mai formájában 2030-2035-ig finanszírozható, a folytatásról hallgat a kormány.

A leendő magyar nyugdíjasok többsége lehangoló jövőt jósol magának: minden pénzt az unokákra és az orvosi kezelésekre fog költeni. Mindössze harmaduk képzeli azt, hogy hobbira, szórakozásra vagy belföldi pihenésre is tud majd költeni.

Tovább a Zoom.hu oldalára...2018. April 29. Sunday - 09:16:31 -- Időjárás -- 0

HVG

A Szeged melletti Sándorfalván csupán 18,7 Celsius fokig csökkent a hőmérséklet (ez várhatóan estig már nem változik), és ezzel megdőlt a legalacsonyabb hőmérséklet napi rekordja, amelyet 1966-tól mindeddig Budapest Országút és Eger állomás tartott 17,4 fokkal.

Tovább a HVG oldalára...