Havi hírek
2018. April 25. Wednesday - 12:45:57 -- Időjárás -- 0

Zoom.hu

Csütörtökön egy hidegfront hatására főként az ország északi felén készülhetünk esőre, záporokra, északkeleten, keleten zivatarok is kialakulhatnak. Erős, viharos északnyugati szél várható. Északnyugaton 20 fok alatt alakulnak a maximumok, délkeleten ugyanakkor még 26-27 fokig melegszik a levegő.

Pénteken változóan felhős-napos, előreláthatólag száraz időre készülhetünk. A délkeletire forduló szél napközben északnyugaton támadhat csak fel. Délután 18-24 fokot mérhetünk.

Tovább a Zoom.hu oldalára2018. April 25. Wednesday - 12:35:18 -- Oktatás -- 0

HVG

Pont a nyílt napon, a szülők szeme láttára hibásodott meg egy écsi általános iskolában az egyik radiátor.

Mikor az egyik édesapa ezt kiposztolta saját privát közösségi oldalára, az iskola vezetése azzal hívta fel, hogy azonnal vegye le a kellemetlen megjegyzést, és burkoltan azzal fenyegették, hogy ellenkező esetben eltanácsolhatják a gyerekét az intézményből. Még április közepén tartottak nyílt napot az Écsi Petőfi Sándor Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskolában, ennek keretében a tanórákon részt vehettek a szülők is.

Tovább a HVG oldalára...2018. April 25. Wednesday - 12:30:47 -- Politika -- 0

HVG

Eddig csak annyi derült ki, Gulyás vezetheti a jövőben a kormányinfókat, most az is kiderült, milyen minőségében.

A HVG úgy tudja, Gulyás Gergely - aki 2017 őszétől vezette a Fidesz frakciót - vezetheti az átszabott kancelláriát. Ezt írta a Heti Válasz is. Eddig csak annyit lehetett sejteni, hogy Gulyás tartja majd a kormányinfókat Lázár János helyett, akitől megvált Orbán Viktor. A narratívák eltérőek, Lázár ugyanis azt kommunikálja, ez a saját döntése.

Tovább a HVG oldalára...