Havi hírek
2018. April 23. Monday - 10:25:21 -- Időjárás -- 0

HVG

Hiába a tiszta ég, érdemes esernyővel indulni el otthonról.

Tovább a HVG oldalára...2018. April 23. Monday - 10:22:18 -- Informatika, internet, távközlés -- 0

HVG

A Facebook megkezdte rendszere hozzáigazítását az egy hónap múlva hatályba lépő uniós adatvédelmi szabályokhoz.

A vonatkozó rendelet értelmében a közösségi oldal üzemeltetői most minden egyes felhasználótól külön-külön kérnek kifejezett hozzájárulást mindenféle adatok kezeléséhez. Vigyázzon, mire nyom, válaszai ugyanis jelentősen befolyásolják saját Facebook-fiókja funkciónak további működését.

Tovább a HVG oldalára...2018. April 23. Monday - 10:16:00 -- Politika -- 0

HVG

Putyin miatt Magyarország lett a NATO gyenge láncszeme – mondta a volt amerikai helyettes külügyi államtitkár.

Tovább a HVG oldalára...2018. April 23. Monday - 10:12:28 -- Egészség, egészségügy -- 0

Népszava Online

Leszakadt plafon alatt, penészes mosdóban kell a gyerekeiket pisiltetniük a laborba leadandó mintához a szülőknek a budai gyermekkórházban.

Vizsgálatra érkezett az a szülő, aki döbbenten tapasztalta, hogy a budai gyermekkórházban penészes, málló plafonú, leszakadt mennyezetű, koszos zuhanyzóban kell a gyereket a laborba leadandó mintához pisiltetnie – adta hírül az RTL-Klub híradója vasárnap este.

Tovább a Népszava Online oldalára...2018. April 23. Monday - 10:08:04 -- Tudomány, technika, csillagászat -- 0

HVG

Az EarthNow elképzelése szerint olyan erős műholdakat lőnek majd fel a világűrbe, amelyek egyenként erősebbek lesznek, mint az összes többi együttvéve.

Az elmúlt években az olyan fejlesztéseknek köszönhetően, mint például a Facebook vonatkozó funkciója, soha nem látott népszerűségre tettek szert az élő videós közvetítések.

Tovább a HVG oldalára...2018. April 23. Monday - 10:03:07 -- Politika -- 0

Pesti Bulvár

A választási kampányban az Andy Vajna tulajdonában lévő TV2 szinte semmi mást nem csinált, csak harsogta a bevándorlókról szóló kormánypropagandát.

Az egész Fidesz melletti kampányolásnak a csúcspontja az volt, amikor a híradósok nyíltan belemondták a kamerába, hogy ők bizony Orbán Viktorra szavaznak.

Tovább a Pesti Bulvár oldalára...2018. April 23. Monday - 10:00:26 -- Politika -- 0

HVG

A Nemzeti Választási Bizottság szerint szabályos volt a választás, csak az ellenzék támadja az eredményeket ott, ahol nem nyert.

Tovább a HVG oldalára...2018. April 23. Monday - 09:57:02 -- Baleset, bűnügy, korrupció -- 0

HVG

Imrich K. azt mondta, neki mindegy, hogy az úszószövetség volt elnöke „megdöglik vagy kivirágzik”.

Ahogy pénteken megírtuk, Gyárfás Tamás lakhelyelhagyási tilalom alá került, mivel a rendőrség és az ügyészség szerint megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy felbujtóként közreműködött Fenyő János meggyilkolásában. A sportdiplomata, aki további intézkedésig nem hagyhatja el Budapest területét, és akinek nyomkövetőt kell viselnie, visszautasítja a gyanúsítást.

Tovább a HVG oldalára...