Havi hírek
2018. April 18. Wednesday - 10:20:41 -- Média -- 0

HVG

Nem szolgáltatott adatot az előző évi nézettségéről, illetve bevételeiről az Andy Vajna tulajdonában lévő TV2 Csoport az Artisjusnak

Tovább a HVG oldalára...2018. April 18. Wednesday - 10:17:51 -- Informatika, internet, távközlés -- 0

HVG

A Microsoft fejlesztői valószínűleg az utolsó utáni tesztelésnél vettek észre egy kritikus hibát a tavaszi nagy frissítőcsomagban, ami sok gépnek betett volna.

Tovább a HVG oldalára...2018. April 18. Wednesday - 10:15:37 -- Baleset, bűnügy, korrupció -- 0

!!444!!!

Péterfalvi Attila adatvédelmi biztos szerint nem lehet nyilvánosságra hozni OLAF megállapításainak, amelyek alapján megindult a nyomozást Tiborcz István korábbi cége ellen,

mert ha kikerülnének, az sértené a nyomozás érdekeit. A Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság azután kezdte vizsgálni, hogy miért nem nyilvános az Elios-botrányt feltáró jelentés, hogy Tényi István bejelentést tett.

Tovább a !!444!!! oldalára...2018. April 18. Wednesday - 10:10:59 -- Baleset, bűnügy, korrupció -- 0

Zoom.hu

A tévés Facebook-bejegyzésben hitetlenkedik egykori munkaadója őrizetbe vétele miatt.

Alig akarja elhinni Havas Henrik, hogy – mint ahogy arról a Zoom.hu is elsők közt értesült – Gyárfás Tamást őrizetbe vette és meggyanúsította a rendőrség, amiért felbujtóként részese lehetett a Fenyő János elleni 1998-as utcai merényletnek, amely a vállalkozó halálával végződött.

A tévés Gyárfás televíziójának, a Nap TV-nek az egyik legismertebb arca volt a kilencvenes években.

Tovább a Zoom.hu oldalára...2018. April 18. Wednesday - 10:07:49 -- Baleset, bűnügy, korrupció -- 0

HVG

A 16 éves lány arcát súrolta a lövés. Egyelőre nem tudni, ki, honnan és miért lőtt rá.

Fényes nappal, a nyílt utcán lőttek rá az egyik székesfehérvári buszmegállóban egy 16 éves lányra, akinek az arcát súrolta a lövés – írja a szerdai Blikk. Pár centin múlt, hogy nem a szemét találták el. A cikkből nem derült ki, pontosan mikor történt az eset.

Tovább a HVG oldalára...2018. April 18. Wednesday - 10:05:11 -- Politika -- 0

Népszava Online

1. A választási törvény, amelyet önmagukra szabva készítettek a fideszesek. 2. A kettős állampolgárok választójoga. 3. Külföldön dolgozó honfitársaink választási részvételének megnehezítése. 4. Bűnözők mentése és pozicionálása szavazatszerzés céljából. Farkas Flórián-szindróma. 5. Természeti csoda: 17 órakor többen vettek részt a szavazáson, mint 19 órakor? 6. Szavazatvásárlás pénzért, pörköltért, fröccsért. 7. A szavazólapok manipulációja.

Tovább a Népszava Online oldalára...2018. April 18. Wednesday - 10:02:36 -- Politika -- 0

HVG

A fideszes politikus egy tavaly márciusi nyilatkozatában azt állította, hogy az intézet a közhasznúsági jelentésében meghatározottnál „sokkal, de sokkal nagyobb lóvét” kapott Soros György alapítványaitól.

Jogerősen pert nyert az Eötvös Károly Intézet (EKINT) kedden Németh Szilárd ellen – olvasható az intézet honlapján.

Azért perelték be tavaly a fideszes politikust, mert 2017. március 17-én a Mandineren megjelent nyilatkozatában azt állította: az intézet a közhasznúsági jelentésében meghatározottnál „sokkal, de sokkal nagyobb lóvét” kapott Soros György alapítványaitól. Vagyis azt állította, hogy meghamisították a jelentést.

Tovább a HVG oldalára...2018. April 18. Wednesday - 09:59:46 -- Politika -- 0

HVG

A hódmezővásárhelyi kórház be is perelte a független polgármestert.
Az Állami Egészségügyi Ellátó Központ és a hódmezővásárhelyi kórház főigazgatója is arra kéri az alföldi város független polgármesterét, Márki-Zay Pétert, hogy hagyja abba a felesleges hangulatkeltést, nyilatkozataival ne ártson többet az egészségügyi intézmények.

Németh László és Kallai Árpád közös közleménye szerint a polgármester nyilatkozatai súlyosan megsértették a kórház jó hírnevét és az intézmény dolgozóinak becsületét. A kórház emiatt pert indított a politikus ellen.

Tovább a HVG oldalára...