Havi hírek
2018. March 20. Tuesday - 09:54:02 -- Gazdaság -- 0

Népszava Online

Kevesebb és drágább kajszi- és őszibarack, valamint cseresznye teremhet idén. A zöldségféléket inkább a belvíz veszélyezteti.

Fagy

Tovább a Népszava Online oldalára...2018. March 20. Tuesday - 09:46:34 -- Politika -- 0

HVG

A Magyar Nemzet a birtokába jutott feljelentés alapján azt írja, hogy összesen ennyi esetben nem azoknak a polgároknak az aláírása szerepel a Fenyvesi Zoltán tapolcai fideszes képviselőjelölt által leadott ajánlóíveken, akiknek az adatait felvezették rájuk

Tovább a HVG oldalára...2018. March 20. Tuesday - 09:43:26 -- Baleset, bűnügy, korrupció -- 0

HVG

A volt francia elnököt egy kampányfinanszírozással kapcsolatos ügyben hallgatják ki.

Tovább a HVG oldalára...2018. March 20. Tuesday - 09:41:28 -- Baleset, bűnügy, korrupció -- 0

Pesti Bulvár

Az öt évvel ezelőtti Lendvai utcai Fidesz székháznál történt események mindenkiben mély nyomot hagytak, akik valamennyire képben vannak a napi eseményekkel.

Öt éve történt, hogy maréknyian betörtek a párszékházba – tiltakozásul a Fidesz alkotmánymódosításai miatt – akiket később rejtélyes alakok penderítettek ki a házból. Akkor már egyesek tényként kezelték a híreszteléseket: a sok esetben büntetett előéletű kopaszokat egy fideszes főember küldte rá a tüntetőkre, mégpedig személyesen maga Kubatov Gábor. A Fradi igazgató cégénél dolgozó “biztonsági emberek” közül többeknek súlyos ügyei voltak – az egyikük most köpött.

Tovább a Pesti Bulvár oldalára...2018. March 20. Tuesday - 09:39:26 -- Blog -- 0

HVG

Senkit sem érdekel, mekkora egyéniségek vagytok. A ti dolgotok kormányt váltani.

Tányércsapkodás és artikulálatlan részegdisznózás szűrődik ki az ellenzék tárgyalásáról, be meg nem hallatszik semmi. Hódmezővásárhely is eltűnt a térképről. Pár nap levegőzés után visszatért a vaksi, szolipszista korlátoltság: a pártérdek minden előtt. Sőt még az se, csak a bénult döntésképtelenség, az egymásba kapaszkodás, utolsó melegedés az akolban.

Tovább a HVG oldalára...2018. March 20. Tuesday - 09:32:32 -- Informatika, internet, távközlés -- 0

HVG

A kép a képben üzemmód kétségtelenül az egyik legszerethetőbb funkciója a YouTube-nak, hiszen általa úgy böngészhetünk tovább a videómegosztón, hogy az aktuális felvételt be kellene zárnunk. Ez a fajta kényelem rövidesen asztali böngészőkben is elérhető lesz.

Néhány évvel ezelőtt igen hasznos újítással jelentkezett a YouTube, hiszen bevezették a tévékből ismert kép a képben módot, amely lehetővé teszi, hogy az éppen futó videót egy kis ablakká alakítsuk - miközben tovább nézelődhetünk a tengernyi felvétel között, alakítgathatjuk lejátszási listánkát vagy feliratkozhatunk új csatornákra.

Tovább a HVG oldalára...2018. March 20. Tuesday - 09:29:57 -- Nyugdíj, nyugdíjasok -- 0

Szakszervezetek.hu

Sok teendője van a kormánynak, ha valóban meg akarja valósítani azt a tervét, hogy minél több nyugdíjast visszavonzzon a munkaerőpiacra – írja a napi.hu.

Mint ismert 2017-ben merült fel, hogy az egyre inkább állandósuló munkaerőhiány miatt idősekkel töltené fel a megüresedett állásokat az Orbán-kormány.

Ennek érdekében úgynevezett közérdekű nyugdíjas-szövetkezeteket hozhatnak létre az érdeklődő idősek, ahol számos kedvezmény igénybevétele - csak a 15 százalékos szja-t kell befizetniük - mellett vállalhatnak munkát.

Tovább a Szakszervezetek.hu oldalára...