Havi hírek
2018. March 18. Sunday - 10:55:55 -- Politika -- 0

Mérce

A 7-es cikkely alkalmazását, és a kohéziós alap Magyarország részére folyósított támogatásainak európai ügyészséghez való csatlakozásunkhoz kötését szorgalmazza egy, a Népszava birtokába került brüsszeli szakbizottsági ajánlás.

A dokumentum minden eddiginél keményebb retorziók elé állítaná az országot az Európai Csalás Elleni Hivatal (OLAF) Orbán vejének korrupt módon juttatott Elios-közbeszerzései után.

Tovább a Mérce oldalára...2018. March 18. Sunday - 10:52:25 -- Politika -- 0

HVG

Kósa Lajosra állítólag valaki rábízott 1300 milliárd forintot, a miniszter cáfolatánál pedig nem sok furcsább magyarázatot hallhattunk eddig; megnéztük, miként tapsolták el az uniós ezermilliárdokat, és azt is, mit kapott Budapest az elmúlt években a kormánytól. Ez a hvg.hu heti gazdasági összefoglalója.

Tovább a HVG oldalára...2018. March 18. Sunday - 10:35:20 -- Politika -- 0

!!444!!!

Nem szegi a közmédia kedvét a kellemetlen eset, hiába derült ki, hogy sok mindent elhallgatott a svéd nő, aki állítólag azért menekült Magyarországra, mert itt biztonságosabb az élet.

A jó sok közpénzből gazdálkodó szervezet egészen Svédországig utazott, hogy megszólaltasson egy tökéletesen ismeretlen, magyar származású embert, aki szerint dráma, hogy a migránsok elözönlik Európát. Szirányi Lászlóról még a hirado.hu sem mer többet írni, mint hogy a göteborgi Opera környékén dolgozik valamit, a felesége pedig svéd-magyar tolmács.

Tovább a !!444!!! oldalára...2018. March 18. Sunday - 10:30:27 -- Időjárás -- 0

HVG

Több mint háromszáz helyszínre riasztották a katasztrófavédelmet az elmúlt órákban. Cikkünk az információknak megfelelően folyamatosan frissül.

Tovább a HVG oldalára...2018. March 18. Sunday - 10:18:19 -- Időjárás -- 0

Zoom.hu

Tisztára, mint Alaszkában vagy valahol az Északi-sarkkörön: csontig hatoló fagyos szélben alig látni a sűrű hófúvástól. Ebben minden elakadt, ami mozog: ember, jármű egyaránt.

Elakadt autók mindenhol és az autópályák benzinkútjaira menekült emberek láthatók az éjszakai hókáoszról az Időkép Youtube-csatornájára felkerült videókon

Ez valóban igazi ítéletidő: fagyos, erős szél, hófúvás és a mindent beborító hó. Olyan a táj, mintha Alaszkában, vagy az Északi-sarkkörön járnánk, pedig ez csak az M3-as

Tovább a Zoom.hu oldalára...2018. March 18. Sunday - 10:10:48 -- Érdekes -- 0

HVG

Tudja, miért jó, hogy a mozdonyokra szerelt GPS-követők és internet korában élünk? Például azért, mert egy átlagos állampolgár is két kattintással olyan információkat szerezhet magának, amellyel egy kicsit átláthat a szitán.

Azt hiszi, hogy csak a bérekben van különbség az ország keleti és nyugati fele között? Elképzelhető, hogy téved. Vegyük például az infrastruktúrát.

Tovább a HVG oldalára...2018. March 18. Sunday - 10:07:40 -- Zene -- 0

HVG

2017. március 18-án hunyt el Chuck Berry, a rock and roll atyja, aki 92 éves koráig kacsázott jellegzetes mozgásával a színpadon.

Tovább a HVG oldalára...2018. March 18. Sunday - 10:01:15 -- Nyugdíj, nyugdíjasok -- 0

Városi Kurír

Némethné Jankovics Györgyi, a Magyar Nyugdíjasok Egyesületeinek Országos Szövetségének elnöke szerint a miniszterelnök által megígért Erzsébet-utalványokat a nyugdíjas társadalom egy része lelkesen fogadja, ajándéknak tekinti, ám ez nagyon rossz hírüket kelti, azt sugallja, hogy lefizethetők.

„Sokan megígérték nekik, hogy majd jobb lesz, de mégsem lett jobb. Az a hang az uralkodó, ami a generációs igényeket hangsúlyosabban hangoztatja, de senkinek nem lehet érdeke, hogy más generációk kárára érvényesítse az érdekeit. Már csak azért is, mert bizonyos országrészekben, bizonyos településeken több családot tart el a nyugdíjas.”

Tovább a Városi Kurír oldalára...