Havi hírek
2018. March 16. Friday - 10:26:02 -- Kultúra -- 0

Zárójel.hu

Március 15-én a Parlamentben állami kitüntetésben részesítettek több neves művészt, köztük például Esztergályos Cecíliát is, aki Kossuth-díját vehette át.

A Jászai Mari-díjas színésznőt születésnapján lepték meg munkatársai.

 A színésznőt nagyon boldoggá tette a kitüntetés és úgy érzi, hogy ez karrierjének egyik csúcsa.

Tovább a Zárójel.hu oldalára...2018. March 16. Friday - 10:21:59 -- Étel, ital, sütemény, desszertek... -- 0

Zárójel.hu

Ez a hétvégi menü valahol a tavasz és a tél határán mozog, pont mint az időjárás. Nyomokban már lehet találni benne tavaszi alapanyagokat, de azért összességében még közelebb áll a téli hétvégi menükhöz. De nem baj, jól fog esni minden fogás, és aztán hamarosan tényleg jöhetnek az igazi tavaszi hétvégi menük is.

Tovább a Zárójel.hu oldalára...2018. March 16. Friday - 10:09:38 -- Baleset, bűnügy, korrupció -- 0

Zoom.hu

Kósa Lajos ragaszkodott hozzá: készüljön egy olyan közokirat, hogy édesanyjának 800 millió forintnak megfelelő eurót ajándékoz egy csengeri asszony, Szabó Gáborné

Tovább a Zoom.hu oldalára...2018. March 16. Friday - 10:06:33 -- Belföld -- 0

Index

Hogyan csapolják meg az európai adófizetők pénzét Orbán Viktor családja és barátai? - címmel közölt Keszthelyről riportot a Reuters. A világ egyik legnagyobb hírügynöksége a Balaton-parti városban végbement változásokon keresztül világít rá, hogy a kormányfő és a mögötte álló vállalkozók miképpen részesülnek az EU-s támogatásokból.

Tovább az Index oldalára...2018. March 16. Friday - 09:58:13 -- Baleset, bűnügy, korrupció -- 0

Népszava Online

Bárdolatlan, műveletlen, jól vág az esze és zsivány - politikusképet festettek a debreceniek Kósa Lajosról.

Az eredeti tervekkel szemben nem Kósa Lajos volt a tegnapi debreceni ünnepi megemlékezés szónoka, sőt a helyszínen nem is indokolták meg a távolmaradását. Pedig a civishir.hu beszámolója szerint tömegek várták volna olyan transzparensekkel, mint „Lajos! Mama jól van? Disznók esznek rendesen?” és „Lajos! Csókoltat az ezerháromszáz milliárd forint”.

Tovább a Népszava Online oldalára...2018. March 16. Friday - 09:53:35 -- Politika -- 0

HVG

A békemenet teljesített: Orbán Viktor hívei olyan élményben részesültek, ami után ismét nyeregben érezhetik magukat. Hogy alattuk a ló döglött-e, csak április 8-án derül ki.

Tovább a HVG oldalára...2018. March 16. Friday - 09:49:34 -- Politika -- 0

HVG

Egy előre bejelentett megtorlás krónikája.

Grósz (1988): Ha nem mi nyerünk, jön a fehérterror.

Orbán (2018): Ha mi nyerünk, jön a fehérterror.

30 év, szép keretes szerkezet, nevezhetjük történelmi fejlődésnek.

Szabad és demokratikus választás előtt a kormányfők általában arról szónokolnak, hogy milyen nagyszerű tetteket vittek végbe addig, és milyen még nagyszerűbb tetteket valósítanak meg, ha a nép nem vonja meg tőlük a bizalmát.

Tovább a HVG oldalára...2018. March 16. Friday - 09:26:51 -- Politika -- 0

HVG

A politikai elemző szerint a miniszterelnök nem azt mondhatta, ami hasznos számára, hanem amit valójában gondolt. Török úgy látja, ha erről van szó, az olyasmi, ami Orbán beszédeiben csak ritkán fordul elő: komoly politikai hiba.

A Kossuth téren tartott ünnepi beszédet március 15-én Orbán Viktor miniszterelnök, és azt ígérte, a választások után elégtételt fognak venni.

“Mi szelíd és derűs emberek vagyunk, de nem vagyunk sem vakok, sem balekok, ezért a választások után elégtételt fogunk venni erkölcsi, politikai és jogi értelemben”
- mondta Orbán, majd hozzátette, egyelőre nem ezzel kell foglalkozni.

Tovább a HVG oldalára...