Havi hírek
2018. March 15. Thursday - 09:59:43 -- Nyugdíj, nyugdíjasok -- 0

Adózóna

Megkezdte az Erzsébet-utalványok kézbesítését a Magyar Posta Zrt., folyamatosan viszi ki a küldeményeket, és mindent megtesz azért, hogy az érintettek a lehető leghamarabb megkapják – közölte a cég az MTI-vel.

A közleményben felidézték: a kormány döntése szerint a jogosultak – a nyugdíjasok és a vonatkozó kormányrendeletben meghatározott más ellátásban részesülők – tízezer forint értékű Erzsébet-utalványt kapnak.

A borítékban négy 2000 forintos és két 1000 forintos címletű utalvány van. Az utalványszelvényeket középen, a perforáció mentén (a középen található olló jelzésnél) lehet szétválasztani.

Tovább az Adózóna oldalára...2018. March 15. Thursday - 09:57:26 -- Baleset, bűnügy, korrupció -- 0

Sztárklikk

Az amerikai napilap írásában Orbán nyugdíjasoknak szánt ajándékára, valamint az OLAF-jelentésre is kitér.

A The New York Times szerkesztőihez is eljutott Kósa Lajos eurómilliárdos botránya - írja a hvg.hu. A cikkben azt írják: a zavaros ügy miatt az ellenzék szerint Kósának visszavonulót kellene fújnia még a választások előtt. Ezután az eddig ismert részleteket taglalják, de a zavaros örökségügy kapcsán arról is beszámolnak, hogy Kósa beleegyezett abba: édesanyja 2,6 millió eurónyi ajándékot fogad el.

Tovább a Sztárklikk oldalára...