Havi hírek
2018. March 14. Wednesday - 10:06:50 -- Baleset, bűnügy, korrupció -- 0

Index

Újabb meghökkentő közjegyzői okiratok létezéséről számolt be a szerdai Magyar Nemzet.

Tegnap az derült ki, hogy egy hasonló dokumentum alapján egy csengeri háztartásbeli nő állítólagos, 1300 milliárd forintos örökségével rendelkezhetett. Kósa tegnap elismerte, hogy az okirat hiteles, de szerinte egy szélhámosságról van szó, az általa is kezelt számlához soha nem nyúlt, egy fillér se ment át a kezén.

Tovább az Index oldalára...2018. March 14. Wednesday - 10:04:13 -- Gazdaság -- 0

Index

2-3 forinttal emelkedhet Húsvétig a tojás fogyasztói ára, így 57-58 forintért lesz majd kapható az ünnepek előtt - ezt mondta az InfoRádiónak Fórián Zoltán,  az Erste Bank vezető agrár-szakértőjétől.  A szakértő szerint a tavalyi tojásbotrányok után idén csak enyhe áremelkedéssel kell számolni.

Az elmúlt évben a fipronil botránnyal és a baromfi influenzával összefüggő kínálat csökkenés emelte meg nagyon a tojás árát, de idén nincs ilyen oka, így jelentős emelkedés nem várható 
- mondta Fórián Zoltán. Ahogy arról akkor részletesen beszámoltunk, 2017 nyarán kiderült, hogy több holland ipari csirketelepen egy fipronil nevű rovarirtószerrel szennyeződtek a tojások.

Tovább az Index oldalára...2018. March 14. Wednesday - 10:02:02 -- Baleset, bűnügy, korrupció -- 0

!!444!!!

A megkérdezettek túlnyomó többsége hallott az Elios-botrányról, és Orbán Viktor vejéhez köti azt – derül ki az IDEA Intézet, a 24.hu megbízásából készített felméréséből.

Az Európai Unió Csalás Elleni Hivatala (OLAF) 35 olyan közvilágítási tendert vizsgált, amelyekben az Elios Zrt., Orbán Viktor vejének, Tiborcz Istvánnak az egykori cége nyert, és súlyos visszaélésekre bukkantak.

Tovább a !!444!!! oldalára...2018. March 14. Wednesday - 09:57:59 -- Bulvár -- 0

Zoom

“Lehet például szellem, ahogyan korábban Magdi anyus visszatért, de akár Vili bácsi hallucinációja, régi emlékeként is feltűnhet.

BBF 1493 E1513670504464

Tovább a Zoom.hu oldalára...2018. March 14. Wednesday - 09:50:54 -- Baleset, bűnügy, korrupció -- 0

Népszava Online

Az emberek négyötöde hallott az Elios-botrányról, és a túlnyomó többség nem hiszi, hogy az Európai Unió Csalás Elleni hivatala (OLAF) jelentése brüsszeli kampányhúzás lenne – írta a 24.hu, az IDEA Intézet felmérése alapján.

Mint többször megírtuk, az OLAF 35 olyan közvilágítási tendert vizsgált, amelyekben a miniszterelnök vejének, Tiborcz Istvánnak korábbi cége, az Elios Zrt. nyert, és ezeknél visszaélések nyomaira bukkantak. 17 esetben szervezetten csalhatott a miniszterelnök vejének cége, és az OLAF arra kérte a magyar hatóságokat, vizsgálják meg, nem áll-e fenn a bűnszervezetben elkövetett csalás vádpontja.

Tovább a Népszava Online oldalára...2018. March 14. Wednesday - 09:46:13 -- Egyéb -- 0

HVG

Megfulladt egy kölyökkutya az amerikai United Airlines egyik belföldi járatán, miután a légikisérő arra utasította az állat gazdáját, hogy tegye be a kutyát az ülések fölötti csomagtartóba.

Tovább a HVG oldalára...2018. March 14. Wednesday - 09:43:50 -- Politika -- 0

HVG

Nyilván a migránsellenességével volt a baj.

Eltávolította a svéd-magyar nővel, Natalie Contessa af Sandeberggel készült interjút a közmédia oldaláról a Facebook.

Tovább a HVG oldalára...2018. March 14. Wednesday - 09:39:22 -- Nyugdíj, nyugdíjasok -- 0

Index

Nem sokkal azután, hogy a Fidesz és a KDNP képviselői megteremtették a jogi kereteit a nyugdíjasok szövetkezeteinek, egy módosítóval már el is lehetetlenítené ezek nagy részét a Fidesz és a KDNP, legalábbis a Nyugdíjasok Országos Szövetségének (NYOSZ) vezetője szerint.

Némethné Jankovics Györgyi a Magyar Nemzetnek nyilatkozott erről, szerinte ugyanis nagyon rossz lenne a nyugdíjas szövetkezeknek, ha az országgyűlés elfogadná a módosító indítványt, amely szerint szövetkezet éves nettó árbevételének legalább 85 százalékát a tagok között személyes közreműködésük arányában kell szétosztani.

Tovább az Index oldalára...