Havi hírek
2018. March 05. Monday - 10:45:00 -- Baleset, bűnügy, korrupció -- 0

Kolozsvári Szalonna

Miután már biztosan tudjuk, hogy Karácsony Gergely migránsokkal rakná tele a családi otthonokat

– három gyerek, négy kerék, öt migráns – és csak akkor szavaz jól a nép, ha a Fideszre voksol, mert mindenki más Soros György, beszéljünk valami másról. Mert gyorsabban felejtünk, mint egy gyöngytyúk. Itt kérek elnézést a gyöngytyúkoktól. Szóval.

Tovább a Kolozsvári Szalonna oldalára...



2018. March 05. Monday - 10:41:00 -- Külföld -- 0

HVG

Vízköpők és korlátok potyognak, tornyok és szerkezeti elemek düledeznek.

Tovább a HVG oldalára...



2018. March 05. Monday - 10:27:12 -- Bulvár -- 0

24.HU

A hamarosan 80. születésnapját ünneplő színész az elmúlt években több operáción is átesett gerincsérve miatt, amelyekből nehezen gyógyult fel. Koncz Gábor ma már jobban van, habár állapota miatt nem tehet meg mindent, amit szeretne. Kedvenc sportjairól azonban még nem mondott le, bízik benne, hogy újra hódolhat nekik.

Ha eljön a pihenős időszak, akkor sem fogok tétlenkedni. Addig élek, amíg dolgozom. Amint az állapotom megengedi, mihamarabb szeretnék felülni a lovamra. De nem mondok le a vízisízésről sem. Mondjuk abban nem vagyok annyira biztos, hogy mostanában összejön. De attól is függ, milyen hangulatom lesz. Hangulatember vagyok

Tovább a 24.HU oldalára...



2018. March 05. Monday - 10:10:42 -- Nyugdíj, nyugdíjasok -- 0

HVG

Kedden a miniszterelnök részt vesz az Idősek Tanácsának ülésén, ami mindig tartogatott izgalmakat, hol Erzsébet-utalványt, hol nyugdíjemelést.

A Népszava azt írja, hogy nyugdíjas körökből származó információink szerint még húsvét előtt újabb ajándékot kaphatnak az idősek. Az erős pletykát erősíti a tény, hogy kedd 11-re összehívták az egyébként ritkán ülésező kormányközeli Idősek Tanácsát, ezt a tanács több tagja is megerősítette a lapnak

Tovább a HVG oldalára...



2018. March 05. Monday - 10:08:47 -- Nyugdíj, nyugdíjasok -- 0

Népszava Online

Orbán 12 főbűne, amit elkövetett a nyugdíjasok ellen

A Fidesz az elmúlt évtizedekben folyamatosan lenézte, kihasználta, átverte és baksisért megvásárolható tömegként kezelte a magyar nyugdíjasokat, szüleink, nagyszüleink munkában megőszült generációját. Mindenki emlékszik még arra, hogy meg akarták vonni a nyugdíjasok szavazati jogát, hogy nyuggereztek és súlyos károkat is okoztak a fideszesek.

Tovább a Népszava Online oldalára...



2018. March 05. Monday - 10:07:06 -- Nyugdíj, nyugdíjasok -- 0

Privátbankár

Ha hinni lehet a találgatásoknak, megint jöhetnek az Erzsébet-utalványok. Erzsébet-utalványokat hozhat a választási kampány a nyugdíjasoknak. A találgatás alapja, hogy jövő keddre összehívták az Idősek Tanácsát 

Tovább a Privátbankár oldalára...



2018. March 05. Monday - 10:05:07 -- Nyugdíj, nyugdíjasok -- 0

Bankmonitor

Azzal mindenki szembesülhet, hogy a hazai nyugdíjasok nincsenek könnyű helyzetben, és ezt most a Publicus Intézet friss felmérése is alátámasztja.

A nyugdíjasok felének komoly gondjai vannak a megélhetéssel, és a megkérdezettek háromnegyede egy olyan nyugdíjrendszert tartana jónak, ahol az alacsonyabb nyugdíjjal rendelkezők magasabb nyugdíjkompenzációt kapnak. A jövőbeli nyugdíjhelyzet javítása érdekében most még lehet óvintézkedéseket tenni, ezt azonban érdemes minél hamarabb elkezdeni.

Tovább a Bankmonitor oldalára...



2018. March 05. Monday - 10:03:35 -- Nyugdíj, nyugdíjasok -- 0

Sztárklikk

A Fidesz az elmúlt évtizedekben folyamatosan lenézte, kihasználta, átverte és baksisért megvásárolható tömegként kezelte a magyar nyugdíjasokat, szüleink, nagyszüleink munkában megőszült generációját.

A Fidesz bűnei a nyugdíjasokkal szemben:

1. Orbán megszüntette a korhatár alatti nyugdíjakat és ezzel több százezer munkásembert lehetetlenít el anyagilag. Van, aki 45 éves munkaviszony után sem mehet nyugdíjba 63 évesen Orbán miatt!

Tovább a Sztárklikk oldalára...