Havi hírek
2018. March 04. Sunday - 11:58:05 -- Időjárás -- 0

HVG

Még röpködnek a mínuszok, de lassan azért kúszik fölfelé a hőmérő higanyszála.

Tovább a HVG oldalára....2018. March 04. Sunday - 11:52:08 -- Politika -- 0

Hír TV

A választók 53 százaléka szerint nőtt a korrupció az elmúlt nyolc évben – derült ki a Závecz Research közvélemény-kutatásából, amit Elmúlt8év című műsorunk számára készítettek.

Kiderült még az is, hogy 79 százalékuk szerint szükség volna független korrupcióellenes ügyészségre. A műsorban Závecz Tibor elmondta: az emberek nagy része elítéli a korrupciót, de már mindenki belefásult a témába. Tiborcz Istvánt, a miniszterelnök vejét pedig az ország harmadik legkorruptabb személyének tartják.

Tovább a Hír TV oldalára...2018. March 04. Sunday - 11:45:59 -- Politika -- 0

Nyugat.hu

Eredetileg Czeglédy Csaba is felszólalt volna a demonstráción, de őt péntek este, pár órával azután, hogy hazaérkezett Szombathelyre, őrizetbe vették, a főügyészség kezdeményezni fogja előzetes letartóztatását

Csaba

Tovább a Nyugat.hu oldalára...2018. March 04. Sunday - 11:06:07 -- Politika -- 0

HVG

Egészen erős tempóban érkezett meg a Facebookra a miniszter. Apátfalván kampányolt.

És ha már ott volt – ugyanis Gazdabál volt Apátfalván –, pálinkázott is, Facebookra kitett élő bejelentkezésében azt is elmondta, szerinte az ottaniaké a legjobb párlat. Majd úgy fogalmazott:

Ha visszajönnek Gyurcsányék, meg a komcsik, akkor ezek a gazdák mindent elveszítenek, földet, támogatást.
Erre egy gazda rögtön rávágta: „nem engedjük azt.”

Tovább a HVG oldalára...2018. March 04. Sunday - 10:56:44 -- Belföld -- 0

HVG

Néhol meggyőződésből, de jellemzően inkább a kormányzati retorzióktól félve fogadják el a települési önkormányzatok a maguk Stop Soros-határozatát.

Azóta, hogy a fideszes Szita Károly kaposvári polgármester január közepére a Bálnába invitálta a vidéki településvezetőket, a kormánypárti irányítású önkormányzatok sorra hozzák meg a „bevándorlásszervező Soros-irodák” kitiltására vonatkozó helyi határozataikat. A rendezvényen több olyan polgármester is részt vett, aki titkon bevallotta, hogy a saját meggyőződéséből biztosan nem ment volna el a találkozóra

Tovább a HVG oldalára...2018. March 04. Sunday - 10:49:14 -- Belföld -- 0

HVG

Vasárnap megkezdik a Normafa kísértetszállójának, a Hotel Olimpiának a bontását.

Tovább a HVG oldalára...2018. March 04. Sunday - 10:46:25 -- Nyugdíj, nyugdíjasok -- 0

Sztárklikk

Nyugdíjas körökből származó információink szerint még húsvét előtt újabb ajándékot kaphatnak az idősek. Elterjedt, hogy az Orbán-kabinet a választás előtt még kioszt egy kör Erzsébet-utalványt – a találgatások szerint az elhúzódó tél kiadásaira hivatkozva

A Fidesz kampányfogásának hírét az erősítette fel, hogy jövő kedden délelőtt 11 órára összehívták az egyébként ritkán ülésező kormányközeli Idősek Tanácsát. Ezt a testület több tagja is megerősítette a Népszavának.

Tovább a Sztárklikk oldalára...2018. March 04. Sunday - 10:42:05 -- Nyugdíj, nyugdíjasok -- 0

Sztárklikk

Újabb „ajándékot” kaphatnak az idősebbek. Ezt a lépést valószínűsítheti, hogy jövő keddre összehívták az Idősek Tanácsát. Korábban pedig az Erzsébet utalványok kiosztását ilyen ülésen jelentették be.

Az Orbán-kabinet a választás előtt még kioszt egy kör Erzsébet utalványt – értesült a Népszava. Mint megírták: a juttatást az elhúzódó tél kiadásaira hivatkozva adnák.

Tovább a Sztárklikk oldalára...