Havi hírek
2018. February 25. Sunday - 12:13:04 -- Sport -- 0

Magyar Nemzet

Bajnokok Ligája-mérkőzést játszott szombat este a montenegrói Podgoricában az FTC-Rail Cargo Hungaria női kézilabda-csapata a helyi Buducsnoszt ellen.

A találkozó 12-12-es félidő után 24-23-as magyar győzelmet hozott, így továbbra is megvan az esélyük arra a budapesti zöld-fehéreknek, hogy csoportjukban a 2. helyen végezzenek. A találkozóra száz-százötven Fradi-szurkoló utazott. A mérkőzés előtt a Budocsnoszt Podgorica híres és hírhedt – az utóbbi időben a kézilabda-mérkőzésektől valamilyen ok folytán távol maradó – szurkolói csoportjának, a Varvari egyik alcsoportjának, a „Montenegrói rajongói csoport”-nak a tagjai a város több pontján megtámadták a magyarokat, „jellemzően óriási túlerővel, késekkel, viperákkal”. 

Tovább a Magyar Nemzet oldalára...2018. February 25. Sunday - 11:52:03 -- Időjárás -- 0

!!444!!!

Napközben is csak -2 és -7 fok között alakul a hőmérséklet. Estére pedig -13-ig is lehűlhet. Ráadásul a nap is csak pár órára süt ki. A Dunántúlon néhol gyenge havazás, hózápor is előfordulhat. (met.hu)

Tovább a !!444!!! hu oldalára...2018. February 25. Sunday - 11:48:04 -- Belföld -- 0

Pécsi Stop

Mint már megírtuk, pályafelújítás miatt módosul a vonatok menetrendje a Budapest-Pusztaszabolcs-Pécs vonalon hétfőtől július 15-ig. Lesz minden: pótlóbuszok, teljesen elmaradó vonatok, meg minden.

A közlemény szerint jelentős menetrendváltozásra, és pótlóbuszos átszállásokra kell számítaniuk az utasoknak a vonalon és a csatlakozó vonalakon hétfőtől egészen a nyári menetrendig. A Budapest-Keleti-Pécs viszonylatú InterCity vonatok helyett Kelenföld-Százhalombatta között vonatpótló autóbuszok közlekednek. A buszos pótlással közlekedő InterCity vonatokra díjmentes helyjeggyel pótjegyet ad a vasúttársaság a jelenlegi pót- és helyjegy helyett.

Tovább a Pécsi Stop oldalára...2018. February 25. Sunday - 11:40:48 -- Politika -- 0

Pécsi Stop

Hívő ember keresztény erkölcsökkel és eddig tíz demokratikus-baloldali párt támogatásával, elismert közgazdász, az MTA doktora, a Fideszt támogató szakemberből lett kiábrándult kritikus – Mellár Tamás egy egészen új minőséget képvisel a pécsi politikában.

Mellartamas

Tovább a Pécsi Stop oldalára...2018. February 25. Sunday - 11:24:12 -- Baleset, bűnügy, korrupció -- 0

Nyugat.hu

A Dunába hajtott egy autó Szigetmonostornál, a komp közelében. A parttól mintegy 25 méterre lévő, az ablakáig elmerült járművet a szentendrei hivatásos tűzoltók és a búvárszolgálat búvárai drótkötéllel a partra vontatták.

A búvárok még a vízben, a rajok pedig a parton átnézték az autót, de senkit nem találtak benne. Nem tudni, hogy a jármű pontosan hány órakor került a folyóba - írja a katasztrófavédelem.

Tovább a Nyugat.hu oldalára...2018. February 25. Sunday - 11:21:48 -- Informatika, internet, távközlés -- 0

Index

Az biztos, hogy a MH:W sok szempontból kuriózum és igazi mestermunka, azonban arról csak keveset beszélnek, hogy egyáltalán nem való azoknak, akik nem tartják magukat hardcore játékosoknak. Mint például én.

Nemvennekvalo

Tovább az Index oldalára...2018. February 25. Sunday - 11:18:11 -- Politika -- 0

HVG

Hódmezővásárhelyen valószínűleg magasabb lesz a részvétel, mint legutóbb, az általános önkormányzati választáson, és talán mint az országgyűlésin.

Tovább a HVG oldalára...2018. February 25. Sunday - 10:58:15 -- Nyugdíj, nyugdíjasok -- 0

Vasárnapi Hírek

A nyugdíjasok esetében ugyan gyakorta a tudat határozza meg a létet, ám ez sem változtat azon, hogy több mint a felük küszködve él. Többek között azért, mert a jövedelme negyedét azonnal megeszi az egészsége.

Az idős emberek zöme a „baloldal zsoldosa” vagy az élet hitelteleníti a Fidesz nyugdíj-kommunikációját. Az első kitétel valószínűtlen, ugyanis a kormánypárt táborának több mint negyedét a 60 év felettiek adják, azaz körülbelül 600 ezer idős „Orbán Viktor szavazója” – vagyis a kétmillió nyugdíjas majdnem harmada a hatalomhoz húz. (Illetve körülbelül ugyanennyien vannak a bizonytalanok között.)

Tovább a Vasárnapi Hírek oldalára...