Havi hírek
2018. February 08. Thursday - 12:31:41 -- Blog -- 0

Átlátszó

A nagypolitika a Tisza-parti városban is beszállt a labdarúgásba. Az egyik helyi klub, a SZEOL SC a harmadosztályban küzd a feljutásért, a másik, a Szeged 2011 a második vonalban a kiesés elkerüléséért.

Tovább...2018. February 08. Thursday - 12:28:13 -- Blog -- 0

Kolozsvári Szalonna

Lázár János örömhírrel szolgált a hódmezővásárhelyiek számára, amennyiben március végén húsvéti ajándékkal örvendezteti meg a nagyérdeműt.

Olyan ajándék ez, melyet mi vettünk saját magunknak. Ugyanis az a 37 milliárdos, Lázár János által ajándéknak titulált, körhíddal díszített elkerülő út az adófizetők pénzéből készült el. Nem Lázár, sőt nem is Orbán, Kósa, vagy akár az ő édes anyukája zsebpénzéből épül ez a több milliárdos beruházás. Ha lehet, ne nézz mindenkit hülyének, kedves János, mert nem mindenki hülye. Mint azt sokan tudják, Hódmezővásárhelyen hamarosan polgármester-választást tartanak.

Tovább...2018. February 08. Thursday - 12:16:56 -- Nyugdíj, nyugdíjasok -- 0

PestiBulvár

Biztos vagyok benne, hogy van még rajtam kívül a világon ember, aki legalább úgy imádja a Tarlósinfót (heti főpolgármesteri sajtótájékoztató) mint én. Biztos van. Kell lennie olyannak. Ha más nem, statisztikailag valószínű.

A Tarlósinfó jó. A Tarlósinfó a barátunk. Fontos dolgokat tudunk meg rajta, légköre könnyed és felszabadult, a főpolgármester úr humoros és szórakoztató, az esemény végeztével az ember pedig úgy érezheti, hogy jól működik a város amiben él. Minden szuper.

Tovább...2018. February 08. Thursday - 11:35:17 -- Baleset, bűnügy, korrupció -- 0

HVG

A férfi egyik napról a másikra dönthetett úgy, hogy felszívódik. Miután kedden felvette a munkát, már egy levelet sem kézbesített. Eltűnése összefügghet azzal is, hogy épp aznap vitték házhoz a családi pótlékokat, így az ő batyujában is komoly összeg várhatott kiosztásra.

A Blikk információi szerint rendes embernek ismerték az alig ezer lakost számláló Papos lakói a postást, aki kedden úgy döntött: a nála lévő pénzzel és küldeményekkel együtt felszívódik.

Tovább...