Havi hírek
2018. January 28. Sunday - 11:27:08 -- Időjárás -- 0

Zoom

Vasárnap egész nap felhős, de csapadékmentes idő várható, több-kevesebb napsütéssel és 4-10 fok közötti nappali hőmérséklettel.

Vagyis folytatódik az enyhe idő, ami hétfőn még kellemesebb lesz, mert egészen tavasziasra fordul. Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint hétfőn felszakadozik a felhőzet és eltűnik a hajnali köd, majd országszerte kisüt a nap. Csapadék nem várható, a legmagasabb nappali hőmérséklet pedig általában 9 és 15 fok között valószínű.

Tovább...2018. January 28. Sunday - 10:58:28 -- Kultúra -- 0

Zoom

Kern András konkrétan és egészen pontosan 60 éve, 10 éves kora óta a magyar kultúra állócsillaga. Csúcsteljesítményeiből válogattunk.

Nem tudjuk szimplán azt mondani, hogy Kern András színész, bár kétségtelen, legtöbben ebben a minőségében ismerik: mert amellett, hogy mind filmen, mind színpadon zseniális, ennél sokkal több minden (is) érdekli, és nem csak hogy érdekli, igazán magas fokon műveli is ezt a sokkal több mindent.

Szóval Kern András színész, rendező, humorista, író és zenész egyben.

És tekintettel 2018. január 28-ra, Kern András születésének 70. évfordulójára, összeszedtünk néhány emlékezetes videót az öt kiemelt foglalkozás illusztrálására, méghozzá úgy, hogy lehetőség szerint az egyik videó fiatalkorából, a másik videó pedig felnőttkorából való legyen.

Tovább...