Havi hírek
2018. January 26. Friday - 12:56:11 -- Bulvár -- 0

Zoom.hu

Kitiltották Ambrus Attilát Csíkszeredáról, írja a Bors. A Viszkis című filmet január 23-ától vetítik a román mozik, ám a volt bankrabló szülővárosában nem mutatják be, mert a forgalmazó nem tudott megállapodni a feltételekről

Tovább...2018. January 26. Friday - 11:36:52 -- Nyugdíj, nyugdíjasok -- 0

Népszava Online

Még el sem kezdődött a választási kampány, a türelmetlenebbek már a terepen vannak. Cseles adatgyűjtési technikáról értesültünk a 15. kerületből. Csinos lányokat is bevetettek hozzá.

Trükkös, rafinált módszerrel járják rendkívül udvarias, mosolygós, csinos hölgyek az újpalotai lépcsőházakat - írta Facebook-bejegyzésében Tóth Veronika (DK) önkormányzati képviselő, akit egy idős hölgy értesített arról, hogy egy ismeretlen civil szervezet nevében csöngetnek be az otthon lévő nyugdíjasokhoz, és felteszik azt a roppant átlátszó kérdést, hogy vajon ők is magasnak találják-e a jelenlegi gyógyszerárakat? Ehhez gyűjtenek aláírásokat, és kérnek el minden fontos személyi adatot: nevet, lakcímet, anyja nevét és személyi számot.

Tovább...2018. January 26. Friday - 11:33:14 -- Nyugdíj, nyugdíjasok -- 0

Klubrádió

Az MSZP és a Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje évenkénti egyszeri, az átlagnyugdíjnak megfelelő mintegy 120 ezer forintos juttatást ígér a nyugdíjasoknak.

Karácsony Gergely szerint ez igazságosabbá tenné a rendszert. A Klubrádió Megbeszéljük című műsorában azt mondta, bevezethetőnek tartja a 13. havi nyugdíjat. A Fidesz szerint Karácsony Gergely azokkal paktált le, akik elvettek egyhavi járandóságot a nyugdíjasoktól.

Tovább...