Havi hírek
2018. January 04. Thursday - 12:18:01 -- Időjárás -- 0

Index

Ahhoz képest, hogy január van, elég jó idő lesz ma. Csütörtökön a ködfoltok feloszlása után változóan felhős lesz az ég, hosszabb-rövidebb időre kisüt a nap, majd délnyugat felől ismét megnövekszik, megvastagszik a felhőzet.

Ibolya

Tovább...2018. January 04. Thursday - 11:45:22 -- Nyugdíj, nyugdíjasok -- 0

HVG

Ugyan az MNB elszámolásaiban megjelent egy 2826 milliárd forintos tétel, amellyel az állam a nyugdíjpénztári átlépések miatt tartozik, Matolcsy György most elmagyarázta, hogy valójában miért nincs tartozás.

Az NGM után a jegybank is megerősítette: semmire nem számíthatnak már a volt magánnyugdíjpénztári tagok az államtól. Miután az MNB egy jelentésében többen is kiszúrtak egy 2826 milliárd forintos tételt, amely a nyugdíjpénztári átlépések miatti tartozásokból ered, az NGM pedig azt mondta, hogy nincs tartozás, az MSZP-s Tóth Bertalan megkérte Matolcsy Györgyöt, hogy tisztázza a helyzetet.

Tovább...2018. January 04. Thursday - 11:29:12 -- Tudomány, technika, csillagászat -- 0

HVG

A számítások szerint egyszerre lesz kék hold és holdfogyatkozás, amire nagyon régen nem volt már példa. Magyarországról is látni lehet majd.

Tovább...2018. January 04. Thursday - 11:24:18 -- Belföld -- 0

Népszava Online

Egy 35 éves férfit holtan találtak Malomárok utcai lakásában a mentők, megpróbálták, de az életét már nem lehetett megmenteni - írja a heol.hu.

A lap egyik olvasója értesítette a szerkesztőséget, hogy szerdán este, a Malomárok utcában található élelmiszerüzlet mögötti tízemeletes épület egyik lakásában egy férfi felakasztotta magát. A helyszínre tűzoltók, mentők, rendőrök érkeztek. Nagy Csaba megyei katasztrófavédelmi szóvivő elmondása szerint, miután erőteljes kopogás után sem nyitottak ajtót, a lakásba először a tűzoltók hatoltak be, majd beengedték a mentőket, akik sikertelenül próbálták újraéleszteni a férfit. Végül átadták a terepet a rendőröknek, helyszínelőknek.

Tovább...