Havi hírek
2018. January 02. Tuesday - 11:08:29 -- Gazdaság -- 0

Index

Saját futárszolgálat indítását és első külföldi hagyományos üzletének megnyitását is tervezi az Extreme Digital e-kereskedelmi cég - írja a Világgazdaság.

Tavaly az online vásárlók száma Magyarországon hárommillió fölé emelkedett, ami nemcsak bővülő forgalmat és erősödő versenyt, hanem nehéz logisztikai feladatot is jelent. Az Extreme Digital ezért a tervek szerint 2018 második felében elindítja saját futárszolgálatát: mindezzel az is a célja a cégnek, hogy megtartsa a jelenlegi piaci pozícióját - mondta a lapnak Várkonyi Balázs, a cég ügyvezető igazgatója.

Tovább...2018. January 02. Tuesday - 09:47:06 -- Politika -- 0

Sztárklikk

Szilveszter napján, a többi hír közé eldugva közölte Czeglédy Csabával kapcsolatos helyreigazítását a SzegedMa.

Újabb kormánypárti média kényszerült beismerni: hazudtak Czeglédy Csabáról. Most a SzegedMa hírportálon van a sor, ahol december 31-én délben, a többi hír közt jól eldugva közölték helyreigazításukat:

2017. október 13. napján a www.szegedma.hu online felületünkön közzétett "Súlyosan bántalmazhatták a börtönben a Czeglédy ellen valló gyanúsítottat" című online cikkünkben azt az állítólagos tényt, hogy megvertek valakit a szegedi börtönben, abban a hamis színben tüntettük fel, mintha ehhez Czeglédy Csabának bármi köze lenne. Továbbá valótlanul híreszteltük, hogy Czeglédy Csaba mindent elkövet, hogy megfélemlítse, legalábbis elhallgattassa a tanúkat, sőt, saját munkatársait, akik esetleg tanúskodhatnának ellene.

Tovább...