Havi hírek
2017. december 29. péntek - 12:02:43 -- Sport -- 0

24 HU

Négy évvel ezelőtt ezen a napon szenvedett súlyos síbalesetet Michael Schumacher, a hétszeres Formula–1-es világbajnok.

A legendás pilóta 2013. december 29-én egy családi síelés alkalmával letért a pályáról, elesett és beütötte a fejét egy sziklába. Mentőhelikopterrel kórházba szállították, ahol még aznap este, majd másnap is életmentő műtéten esett át. Csaknem egy teljes hónapig mesterséges kómában tartották, 2014. január 30-án indították meg a mesterséges kómában tartott férfi lassú ébresztését.

Tovább...2017. december 29. péntek - 11:22:47 -- Gazdaság -- 0

Menedzsment Fórum

Összeszedtük, mi mindennel kísérelte meg 2017-ben csillapítani a szemlátomást csillapíthatatlan étvágyát a felcsúti polgármester.

Ha Mészáros Lőrinc, akkor siker: Magyarország történetének legdinamikusabban gazdagodó üzleti zsenije képtelen hibázni, amihez nyúl, az arannyá válik, közbeszerzések terén nem ismer lehetetlent, ráadásul, ha meghallja azt, hogy "pihenőnap", akkor felkacag, ugyanis ő az ilyesmit egyszerűen nem tudja komolyan venni, ez csakis tréfa lehet, abszurd az egész, na ugorjunk is a következő bizniszre, ide azzal a tollal, Kati.

Tovább...2017. december 29. péntek - 11:10:29 -- Nyugdíj, nyugdíjasok -- 0

Kapcsolat.hu

Az MSZP programjában kiemelt szerepe van egy igazságos és méltányos nyugdíjrendszer kialakításának. 2018-tól sürgősen rendeznünk kell az idős emberek helyzetét, mert a Fidesz kormányzásának egyik legnagyobb vesztesei a nyugdíjasok.

Az Orbán-kormánytól az idősek megbecsülés helyett csak megalázást kaptak. Az embertelen fideszes politikának a következménye, hogy Magyarországon ma több mint 1 millió nyugdíjas szegénységben él, azaz létminimum alatti összeg jut nekik, közel 72 ezer embernek az öregségi nyugdíja és további 270 ezernek pedig a nyugdíjszerű ellátása kevesebb, mint 50 ezer forint.
 
Elfogadhatatlannak tartjuk, hogy az állam nem nyújt segítséget azoknak, akik egy életen át kemény munkával keresték meg a kenyerüket. Mi megbecsülést kínálunk az időseknek, ezért nyugdíjemelési programot fogunk bevezetni a legalacsonyabb nyugdíjak megemelésére és a duplájára, 57 ezer forintra fogjuk emelni a nyugdíjminimumot. Be fogjuk vezetni a 13. havi nyugdíjat és visszatérünk a svájci indexáláshoz annak érdekében, hogy az időseknek járó pénz megőrizze az értékét.

Tovább...