Havi hírek
2017. December 17. Sunday - 12:35:39 -- Informatika, internet, távközlés -- 0

HVG

Egyetlen rossz szavunk sem lehet, ha megnézzük, hogyan is áll összehasonlításban a jelenlegi hazai szélessávú és mobil internetsebesség.

2016 novembere és 2017 novembere között világviszonylatban mintegy 30 százalékkal nőtt mind a vezetékes, mind a mobil kapcsolatok sebessége – derül ki az Ooakla cég Speedtestre alapozott, a világ 190 országában működő több mint 6000 szervert tesztelési infrastruktúráját kihasználó felméréséből.

Tovább...2017. December 17. Sunday - 12:29:13 -- Belföld -- 0

A Tündérkör Alapítvány adott hírt a tragédiáról: pénteken egy anyuka 3 gyönyörű gyermeknek (Mira, Léna, Milán) adott életet, de végül tragikus körülmények között elhunyt.

"Az apuka kamionosként dolgozik, teljesen tanácstalan, a helyzetük pedig az esemény miatt kilátástalan. Egyedül maradt újszülötteivel. Nem soroljuk fel, hogy mi mindenre lenne szükségük, de sok apróság is igen fontos lehet. Minden segítség számít! Kérünk benneteket, ha érdemileg nem is, de egy megosztással kérünk benneteket, hogy segítsünk! Az apukát kereshetitek közvetlen a Facebookon, hogy miben szenvednek hiányt” - írták a segítségkérő posztban.

Tovább...