Havi hírek
2017. december 14. csütörtök - 12:11:28 -- Baleset, bűnügy, korrupció -- 0

Zoom.hu

Csak a rutinos fegyőrök éberségén múlt, hogy nem jött be a számítása a hírhedt Sz. család két tagjának, akik valószínűleg előre kitervelten akartak meggyilkolni egy smasszert áprilisban.

Zoom

Tovább...2017. december 14. csütörtök - 11:59:37 -- Politika -- 0

Népszava Online

Bangóné szíves saját közlése nyomán: Balog emberminiszter szerint a töltött káposzta megsértette az Országház méltóságát, a fideszes Dunai Mónika szerint lehet, hogy mérgezett is.

Toltottkaposzta

Tovább...2017. december 14. csütörtök - 11:19:32 -- Politika -- 0

Nyugat.hu

A polgármester egy utcát adott át, szerinte a gyerekek örömmel mentek műsort adni.

Gyerekek

Tovább...2017. december 14. csütörtök - 11:06:12 -- Politika -- 0

Népszava Online

Hoppál Péter kulturális államtitkár, pécsi Fidesz-elnök a múlt pénteken arra kért minden pécsit, hogy ne adjanak helyet az Emberség Erejével Alapítványnak. Pontosabban ő azt mondta, nem sokat foglalkozva a valósággal: hogy a “pécsi Soros-kampányközpontnak" ne adjanak helyet.

Páva Zsolt polgármester aláírásával és előterjesztésére pedig egy rendkívüli “Soros-ellenes” nyilatkozat elfogadására készülnek. Pedig teljesen kizárt, hogy ne tudták volna, hogy a pécsi Emberség Erejével Alapítványnak ne lenne meg már rég az a hely, ahol az irodát berendezhetik. Na, csütörtök reggelre eldőlt, hogy mégsincs meg, a főbérlő visszakozott – tudósít a Szabad Pécs.

Tovább...