Havi hírek
2017. december 05. kedd - 11:33:47 -- Időjárás -- 0

Zoom hu

Félelmetes égi jelenséget rögzítettek a kontinensnyi ország nyugati részén. A Youtube-on közzé tett timelapse felvételen egy hatalmas gomolygó felhő látszik, amelyben százával cikáznak a villámok az ausztráliai Kimberley közelében. Az apokaliptikus látvány simán megállná a helyét egy katasztrófafilmben is.

Felelmetes

Tovább...2017. december 05. kedd - 11:14:17 -- Egyéb -- 0

24 HU

A tradicionális karácsonyi koszorúk szépek és időtállók, sosem mennek ki a divatból. Ugyanakkor a Pinteresten, az egyik legnépszerűbb fotómegosztó közösségi oldalon a kreatív bloggerek sorra mutatják meg újabbnál újabb ötleteiket a bejárati ajtó feldíszítésére.

Ha szeretnénk átadni a múltnak a hagyományos koszorúkat és valami igazán egyedülállóval fogadni az ünnepen a vendégeinket, akkor próbáljuk ki az alábbi ideák egyikét.

Mi lenne, ha egy régi, fából készült szánkó lógna az ajtónkon? Van benne valami varázslatos, pláne akkor, ha kicsit ki is pofozzuk. Egy ütött-kopott szánkóhoz gyakorlatilag bármelyik bolhapiacon könnyedén hozzájuthatunk, és nem kell azzal foglalkoznunk, hogy milyen állapotban van, hiszen egy kis patina csak javítja a helyzetünket, ami az ajtódíszt illeti

Tovább...2017. december 05. kedd - 10:28:40 -- Informatika, internet, távközlés -- 0

Népszava Online

A Facebook úgy döntött, hogy aki nem tölt fel magáról felvételt, az nem férhet hozzá a profiljához

Tovább...2017. december 05. kedd - 10:13:46 -- Baleset, bűnügy, korrupció -- 0

HVG

A zalaegerszegi rendőrök a lakosság segítségét kérik Dr. Zornné Dr. Orosz Sarolta eltűnése ügyében. A háziorvosként dolgozó nő hétfőn délután fél 2-kor körül ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról. A felkutatására tett rendőri intézkedések ezidáig nem vezettek eredményre.

Tovább...