Havi hírek
2017. december 01. péntek - 11:53:02 -- Nyugdíj, nyugdíjasok -- 0

HVG

A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének (VOSZ) megyei irodáiban hamarosan nyugdíjas munkaerőt toboroznak a Takarékos Közérdekű Nyugdíjas Szövetkezet számára

Tovább...2017. december 01. péntek - 11:32:58 -- Politika -- 0

168 Óra Online

A milliárdos üzletembernek van néhány szava a meghosszabbított konzultációhoz: szerinte nem ő, hanem Orbán Viktor változott meg, méghozzá nem a legmegfelelőbb irányba. Száműzetésbe vonulhat a CEU, de Soros szerint egyeteme mindenképp túléli ezt a rezsimet.

Ma jár le a nemzeti konzultáció meghosszabbított visszaküldési határideje, Orbán Viktor nyilván világos iránymutatást ad híveinek a Kossuth Rádióban arról, hogy miként kellett válaszolniuk a csakis egyféleképp megválaszolható kérdőívekre. Miközben az eredményekre hivatkozva nyilván újabb Soros-ellenes kampányt indít majd a kabinet, amely rekordszámú válaszadóról regél, s vélhetően rekordszámú rettegőt remél. És persze így is lett, közölte: arra számít, hogy Magyarországon a Soros-hálózat propagandát fog folytatni, meg fogja erősíteni a civil szervezeteket, emberek százait és ezreit fogja fizetni, a választás időpontjára pedig úgynevezett civil központokat fog létrehozni az ország különböző részein, amelyek pontosan úgy működnek majd, ahogyan a kampányban a pártok szoktak.

Tovább...2017. december 01. péntek - 10:23:04 -- Belföld -- 0

HVG

Tömegesen költöznek az emberek az Alföldről és Észak-Magyarországról az osztrák határ közelébe. Az albérletárak az egekbe szöknek, és a munkaerőpiac is átalakult a "keletiek" érkezése miatt.

Jönnek a magyarok keletről, alacsonyabb fizetéseket kérnek, mint amit a helyiek elfogadnának, cserébe elvégeznek minden munkát, ami az őslakosoknak nem tetszik. A helyzettel nem London vagy Berlin lakói szembesülnek: Sopron, Szombathely, és más, az osztrák határhoz közeli városok lakói veszik észre a belső migrációt, azt, hogy egyre többen költöznek be közéjük az ország keleti feléből.

Aki megtehette, hogy elmenjen, az már csak aludni jár haza Magyarországra. Valakire pedig szükség van, hogy dolgozzon helyettük.

Tovább...2017. december 01. péntek - 10:00:56 -- Politika -- 0

Népszava Online

A Soros-féle hálózat benevezett a magyar választási kampányba - az MTI híradása szerint ezt közölte a néppel péntek reggel Magyarország miniszterelnöke a Kossuth Rádióban.

Meg még azt is mondta, hogy: 

- A Soros-hálózat pártszerűen működik, el akarja mozdítani és meg akarja gyengíteni azokat a kormányokat, amelyek a muszlimok betelepítésével szemben fellépnek.

- Magyarországon a Soros-hálózat propagandát fog folytatni, meg fogja erősíteni a civil szervezeteket, emberek százait és ezreit fogja fizetni, a választás időpontjára pedig úgynevezett civil központokat fog létrehozni az ország különböző részein, amelyek pontosan úgy működnek majd, ahogyan a kampányban a pártok szoktak.

Tovább...