Havi hírek
2017. November 20. Monday - 11:11:09 -- Baleset, bűnügy, korrupció -- 0

Index

Saját éttermeiben ingyen dolgoztatta a Szent Lőrinc Vendéglátó és Idegenforgalmi Szakközépiskola diákjait Bóta József, a Heves megyei Szihalom függetlenként nyert, de utóbb a Fideszbe belépett polgármestere, aki húsz éven át az iskola igazgatója is volt - írja a Magyar Nemzet.

Bóta József húsz évvel ezelőtt alapítványi formában indította el a Szent Lőrinc-középiskolát. Az intézmény sikert sikerre halmozott: az iskolában válogatott diákok tanultak, a szelekció eszköze az alapítványi hozzájárulásnak álcázott tandíj volt. Közben Bóta József a vendéglátóhelyeit fejlesztette, a diákok ott tanultak főzni, felszolgálni.

Tovább...2017. November 20. Monday - 11:02:01 -- Baleset, bűnügy, korrupció -- 0

Pesti Bulvár

Biztosan ismerősen cseng Csillag Bence története, aki rákbeteg fiúként egy fűtetlen mosókonyhában él Salgótarjánban, és a gyógyszereit is alig tudja kifizetni. A sztori rendesen körbement az interneten, hiszen azzal a TV2 is foglalkozott, ahogy a Blikk is, de utóbbi már levette oldaláról az anyagot.

A történet nagyon szomorú. A TV2 így ír róla a videója alatt:

“Fűtetlen mosókonyhában lakik és éhezik egy 22 éves beteg fiatalember Salgótarjánban. A férfiről nem rég kiderült, hogy rákos, meg is műtötték. Azt mondja, nyitott gerince van, három csigolyája hiányos és asztmás is. Pár ezer forintból él, a lakás rezsiét ki sem tudja fizetni, ennivalóra nem is telik neki, csont sovány.”

Tovább...2017. November 20. Monday - 10:21:54 -- Blog -- 0

Kolozsvári Szalonna

Az imént jelent meg az MTI-n egy rövid hír. Népünk és nemzetünk elveszejtője, Orbán Viktor legádázabb ellensége, Európa szétbarmolója végre – nem az MTI szerint végre, hanem szerintem – úgy látta, hogy magától nem nyugszik meg a beteg, ezért válaszolt.

Vagy – érzésem szerint ez a helyzet – megkezdte a válaszadást. Mindenesetre érdemes eltennünk ezt a pontokba szedett választ, mert később még fontos lehet. A milliárdos a Financial Times című brit lapban hétfő reggel megjelent telefoninterjúban elmondta, eddig tartózkodott attól, hogy nyilvánosan kommentálja Orbán Viktor kormányfő támadásait, ám most úgy érzi, meg kell szólalnia, mert félti az általa támogatott civil szervezetek biztonságát.

Tovább...