Havi hírek
2017. November 16. Thursday - 11:41:00 -- Kultúra -- 0

Index

Ha a tévéből ránk ömlő mocsok miatt már ott tart, hogy kihajítja a plazmát a hatodikról és imádkozik azért, hogy soha többé ne kelljen vietnami autósoknak a mellét mutogató ostoba libákat vagy tehetségtelen, de énekelni mindenképpen akaró nímandokat néznie, akkor segítünk:

Szedje elő gyermekkora nagy filmjeit és csodálkozzon rá arra, milyen fasza dolgokat tudtak rendezni annak idején nem túl sok pénzből, pizsamás képregényhősök vagy vasalt heréjű naplopók nélkül, pusztán tehetségből. Ilyen például a Pokoli torony, a nyolc Oscarra jelölt katasztrófafilm, amiben Paul Newman és Steve McQueen a két főszereplő, de jutott hely Fred Astaire-nek, Faye Dunawaynek, William Holdennek és Richard Chamberlainnek is benne.

Tovább...2017. November 16. Thursday - 11:35:42 -- Egészség, egészségügy -- 0

Gépnarancs

Meg akarja úszni fertőzés nélkül? Irány Ausztria. Genny a kórházban és a közéletben.

Kerékgyártó István író a 24.hu-n számol be személyes kórházi tapasztalatairól. Egy műtétet követő fertőződésről, a kórteremben terjedő genny szagról.

Egy öreg sebész ismerőse mondta neki, hogy másodszor már ne itt, Magyarországon operáltassa magát, mert itt nagy eséllyel elfertőződik. Merthogy nincs, aki rendesen kitakarítaná a műtőket, túl sok a beavatkozás, kevés a szakszemélyzet. Életveszély. Menj ki Ausztriába, ott még vannak fertőtlenített műtők és tiszta kórtermek – mondta

Tovább...