Havi hírek
2017. November 13. Monday - 12:02:18 -- Blog -- 0

Kolozsvári Szalonna

Sajnálom, nem tehetek róla, ezt az állatot (pláne kettőt) nem bírom megunni. Igaz, hogy újabban a sivatagi róka rovására megy, de ami késik, az később lesz.

Úgyhogy ha már hétfő reggel van megint (ha van valami, amit utálok…), legalább egy kicsit dobjam fel. Szóvalhogy szép jó reggelt kívánok mindenkinek egy tömény verbális mocsokba fulladt kongresszusi vasárnap után, amikor is annyi hihetetlen baromságot összehordtak a Fidesz kisebb és nagyobb ágyúi, hogy nagy bizonyossággal kijelenthető, a kormánynak és az államnak pártját trollok lakják, nem politikusok. A magam részéről nem is óhajtok a kretén nagyotmondásokkal foglalkozni, pedig muníció van bőven az ezeréves múltban és jövőben, ehelyett azt javaslom, ragadjunk a földhöz, mert ott vannak csak igazán odabaszós sztorik.

Tovább...2017. November 13. Monday - 11:27:26 -- Külföld -- 0

HVG

Törökországban és Izraelben is érezték a földrengést. Közben Japánban és Costa Ricán is megmozdult a föld.

Foldrenges

Tovább...2017. November 13. Monday - 11:18:17 -- Sport -- 0

Balramagyar

Ökölbe szorul a keze mindenkinek aki ezt olvassa!

 A legnagyobb sport humor oldal a TrollFoci tette közzé az alábbi bejegyzést, amelyre nem tudok mást mondani, mint azt hogy mocsokság:

”Sziasztok TrollFocisok!
Ne haragudjatok a zavarásert. Szokás szerint jöttem segítséget kérni…
Az a helyzet, hogy a siket futsalos válogatott fiúk jövőhéten pénteken es szombaton játszanak EB-selejtezőt Prágában.

Tovább...2017. November 13. Monday - 10:03:17 -- Belföld -- 0

168 Óra Online

Garanciális javításokra hivatkozva nem használhatják a Haladás fiatal futballistái a klub új stadionját – derül ki a nyugat.hu cikkéből.

Az NB I-es Haladás utánpótlását is adó Haladás VSE Utánpótlás honlapján szombat este megjelent egy közlemény, amelynek a tanúsága szerint a kirívóan drága, nyolcmilliárd forint helyett végül 15,6 milliárd forintból épült sportkomplexumot a kivitelező cég november 20-ig munkaterületnek nyilvánították garanciális javítások miatt. Ez azt jelenti, hogy 300 fiatal már a második hete nem tud edzéseket tartani.

Tovább...