Havi hírek
2017. november 03. péntek - 10:51:47 -- Közélet -- 0

Ellenszél.hu

Az ellenszel.hu-t megkereste az Operettszínház igazgatójának rendezőasszisztense, miután elolvasta Kalmár Péter bejegyzését. KERO-ról ír, illetve arról, hogy ő mit élt át, mialatt vele dolgozott.

A levélíró a neve elhallgatását kérte, ennek eleget teszek, viszont magam is ismerem az illetőt, és tudom, hogy a levél forrása leinformálható, amennyiben a bíróság úgy határoz, a hatályos törvények értelmében természetesen ezt egy esetleges per folyamán feltárom.

Tovább...2017. november 03. péntek - 10:30:29 -- Politika -- 0

168 Óra Online

Kömlő polgármestere – derül ki a Heol.hu cikkéből – október 31-én este rengeteg telefonhívást kapott arról, hogy a Heves megyei községet elárasztották a migránsok. Turó Tamás a rendőrséggel karöltve utána is nézett, hogy mi igaz az egyre-másra felröppenő hírekből, csakhogy csalódást kellett okoznia. Kiderült ugyanis, hogy az egészből semmi nem igaz, a pánikban telefonáló helyiek azokban pillantották meg az egzisztenciájukat fenyegető migránst, akik a Kömlőn eltemetett szeretteiket látogatták meg a temetőben gyertyagyújtás és egy szál virág kedvéért. A pánik akkorára nőtt, hogy az önkormányzatnak a Facebookon kellett csitítania a kedélyeket. Egy esetben még Kömlő egyik lakóját is migránsnak vélték.

Tovább...