Havi hírek
2017. October 30. Monday - 12:23:22 -- Érdekes -- 0

Népszava Online

Két hete írtuk meg: a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe került Somogy megyei hírportál hosszú cikket közölt arról, hogy egy tengődi házban szellemek járnak.

Kisertet

Tovább...2017. October 30. Monday - 11:06:17 -- Egészség, egészségügy -- 0

Index

Az RTL Klub híradója szerint egy nő és az apukája 18 órát várakozott a Jahn Ferenc Kórház sürgősségi osztályán, amíg sorra kerültek. A Híradóban megszólaló nő azt mondta, az apját délután 4-kor kísérte be, és másnap délelőtt 10.45-kor távoztak, idézi a 444.hu az RTL-t.

A nő lefotózta, milyen körülmények között várakoznak éjjel a betegek, akik a legfurcsább pózokban próbáltak aludni a várakozás ideje alatt. Ezek ugye olyan betegek, akik valamilyen kritikus és azonnali ellátást igénylő bajjal érkeznek, ők is 10-15 órákat várakoznak, amíg egyáltalán sorra kerülnek.

Tovább...2017. October 30. Monday - 10:52:26 -- Külföld -- 0

HVG

Képzeljük csak el, hogy mennyi pénzt meg lehet takarítani azzal, ha havonta két tele tank üzemanyagot ingyen kapunk.

Tovább...2017. October 30. Monday - 10:42:42 -- Gazdaság -- 0

HVG

Az uniós átlagnál nagyobb a növekedés üteme, de a régióban ez alacsonynak számít. Itt a GKI jelentése a magyar gazdaságról.

A magyar gazdaságban az elmúlt hónapokban folytatódtak az első félévre jellemző tendenciák, és 2018 közepéig nem várható érdemi változás. A gazdasági növekedés az európai uniós támogatások felfutásának, illetve azok költségvetési megelőlegezésének, valamint a választások előtti élénkítő politikának köszönhetően 3,8 százalékos üteme érdemben meghaladja az unió átlagát, de a régióban az alacsonyak közé tartozik - közölte a GKI Gazdaságkutató Zrt. az MTI-vel. A növekedés beruházás-vezérelt, de gyors a fogyasztás emelkedése is - emelték ki.

Tovább...2017. October 30. Monday - 10:20:09 -- Időjárás -- 0

HVG

A hegyekben havazhat is, és ma is lehetnek még erős széllökések.

Hétfőn gomolyfelhős, napos idő várható, viszont futó zápor bárhol előfordulhat, a hegyekben pedig a hózápor sem kizárt - olvasható az Országos Meteorológiai Szolgálat honlapján.

Az északnyugati szél sokfelé megerősödik, napközben viharossá fokozódik. Estére kiderül az ég, mindenütt megszűnik a csapadék, a szél is mérséklődik, de helyenként erős lökések ekkor is előfordulhatnak.

Tovább...