Havi hírek
2017. October 26. Thursday - 11:53:47 -- Nyugdíj, nyugdíjasok -- 0

Népszava Online

Az OECD legfrissebb tanulmánya szerint semmivé foszlott az államosított nyugdíjvagyon Magyarországon, a GDP-hez viszonyítva a mi 4,3 százalékos arányunknál csak Luxemburg és Görögország értéke rosszabb, de a 73 vizsgált ország átlaga 50 százalék körül van.

A portfolio.hu összefoglalója emlékeztet arra is, hogy közben a magyar önkéntes és magánnyugdíjpénztárak teljesítménye kiemelkedő, az 5 év alatt elért átlagos nettó reálhozam alapján a világon legjobban teljesítő három ország között vannak.

Tovább...2017. October 26. Thursday - 11:40:53 -- Étel, ital, sütemény, desszertek... -- 0

Index

Millió videó van a neten, amiben random emberek különböző trükköket mutatnak be, hogyan lehet például megpucolni bármit, ami bonyolultabb egy almánál

Tovább...2017. October 26. Thursday - 11:20:27 -- Közélet -- 0

HVG

A többek között Lópici Gáspár megformálásáról ismert színész fia továbbra is börtönben marad.

Tovább...2017. October 26. Thursday - 10:49:36 -- Közélet -- 0

Bors Online

Ahogy korábban a férje is elmesélte, most Sárosdi Lilla a Magyar Narancsnak mondta el, mi vezérelte, amikor hosszú hallgatás után felvállalta a vele korábban történteket.

Elmondta, hogy éppen családjával sétált az utcán, amikor Marton Lászlóval találkozott, de akkor vissza kellett fognia magát a gyerekek miatt, mégis egy olyan belső folyamat indult el, ami nem hagyta nyugodni. Felkavarodott a múlt emléke, ráadásul kirobbant a Weinstein-botrány is, ami a korábbi hasonló esetekkel ellentétben nagy médiavisszhangot kapott.

Tovább...