Havi hírek
2017. October 15. Sunday - 09:58:41 -- Kultúra -- 0

BorsOnline

Előfordul, de van egy állandó itteni baráti kör. Ezt a társaságot nem a közös foglalkozás hozta össze. Még rokonszakmából sincs senki, kivétel az Operaház örökös tagja, Berkes János, aki negyedszázada a feleségem színpadi partnere.

Vitrai

Tovább...2017. October 15. Sunday - 09:44:13 -- Időjárás -- 0

HVG

Vasárnap délelőtt nagyrészt derült, napos idő várható, csapadék nem lesz, többnyire mérsékelt marad a légmozgás.

Tovább...2017. October 15. Sunday - 09:41:40 -- Politika -- 0

HVG

Varga Mihály azt is elárulta, mennyi lesz a nyugdíjprémium: a 125 ezer forintos átlagnyugdíjat kapó nyugdíjas plusz 12 ezer forintra számíthat novemberben. Azt pedig mi is bemutattuk, hogy miként számolhatja ki az ember, mennyi prémiumra számíthat. A nyugdíjprémiumot egyébként még a Bajnai-kormány vezette be, ám még sosem fizettek ilyet. Nem véletlenül, hiszen a feltételek igen szigorúak: legalább 3,5 százalékos gazdasági növekedést kell elérni és túlköltekezés nélkül, előírás ugyanis az is, hogy a hiány nem nőhet meg az eredeti tervhez képest.

Tovább...2017. October 15. Sunday - 09:31:12 -- Egészség, egészségügy -- 0

Balramagyar.hu

Novembertől lép életbe a Fidesz legszarházibb intézkedése. Az, hogy loptok egy dolog, de ez maga az alávalóság. Itt emberek életéről és méltóságáról van már szó!

 A HírHugón jelent meg az a hír, amely minden bizonnyal a politika egy új dimenziójába pozicionálja a Fideszt. Nem hittük volna, hogy ez valaha megtörténhet és ezeket a sorokat valaki egyszer képernyőre veti. Mert lopjanak, felháborító, de tegyék. De amit most tesznek…. nincsenek szavak.

Igen, nagyon de nagyon felháborodtam az alábbi híren. A kormány a következő intézkedést vezeti be novembertől.  Különböző daganatokban szenvedőknek a legmegfelelőbb helyett csak a legolcsóbb gyógyszert finanszírozza az államkassza. Az egészségügyi államtitkár is elismerte: korszerűbb készítményre csak akkor térhet át az orvos, ha a legolcsóbb készítménynek túl sok a szövődménye- írja a HírTV

Tovább...