Havi hírek
2017. October 14. Saturday - 12:07:29 -- Belföld -- 0

Index

Troli-felsővezetéket húznak és vas tartóoszlopokat állítanak a Hősök tere elé, ugyanis a Liget-építkezések miatt kihozták a trolit a Városligetből a Dózsa György útra. Korábban úgy volt, hogy modern trolik mennek itt, akkus üzemmel áthidalva a távolságot, de elfogyott a pénz.

Most ősszel újra van keret, vehet is a főváros jövőre 60 új trolit. Mi lesz akkor az oszlopokkal? Hát kiszedik őket. Mint az a fotóinkon látszik, jócskán belerondítanak majd az új oszlopok a Hősök tere látványába. Az oszlopok a Városligetből kikerülő vonalak trolibuszainak felsővezetékét tartják majd. A 74-es, a 75-ös és a 79-es trolibusz útvonala változik, ezeket áthelyezik az Ajtósi Dürer sorra és a Dózsa György útra. Több mint 6 kilométeren új felsővezeték-hálózat épül.

Tovább...2017. October 14. Saturday - 11:16:06 -- Közélet -- 0

168 Óra Online

Őcsény lassan jelképpé válik. A Tolna megyei kistelepülésen annyira pánikba estek a hírtől, hogy a helyi Csengettyűs panzióban néhány menekült családot, tehát nem illegális migránsokat látnának vendégül egy időre, hogy rövid úton mindenki kifordult önmagából

Esztergalyhorvati Focuspoint 460x305

Tovább...