Havi hírek
2017. October 12. Thursday - 12:42:39 -- Politika -- 0

Gépnarancs

Felcsút polgármestere cáfolta, hogy TAO-pénzeket költöttek a felcsúti kisvasút üzemeltetésére.

Tovább...2017. October 12. Thursday - 12:36:20 -- Időjárás -- 0

HVG

Csütörtökön igazán jó idő lesz, délutánra 19-23 fokra számíthatunk. Ha nem is tér vissza a nyár, az ősz a legszebb arcát mutatja az elkövetkező napokban.

Tovább...2017. October 12. Thursday - 12:19:59 -- Blog -- 0

Rezeda Világa

Földön fekvőbe – állóba sem, sem semmilyenbe – nem rúgunk bele, következésképp arról sem írok, hogy a nemzeti láblabda csapat ordenáré játékkal ugyan, de világraszóló sikert aratott, és egy nullára legyőzte a labdazsonglőr feröreieket.

Mégis, valami szerencsétlenség folytán, amiben Soros bűbáját gyanítjuk, nem jutott ki a világbajnokságra, és a jómunkásemberek a stadionban füttyöngtek meg fújoltak, és szegény játékosokat elhajtották a jó édesanyjukba, mintha ők tehetnének is valamiről. És nem hallatszott az éterből a magabiztos naugye, mint az Európa Bajnokság kapcsán, amikor valami mókás csillag-együttállás okán ugyanezek a játékosok kijutottak, aztán nem ért véget az éjszaka, pedig akkor sem tudtak többet, csak mázlijuk volt.

Tovább...2017. October 12. Thursday - 12:06:53 -- Gazdaság -- 0

HVG

Kétszázalékos adókulccsal mesés körülmények között virágzik a kaszinóbiznisz Andy Vajnának egészen 2024-ig és ki tudja még meddig. Az adóoptimalizációra az NGM is engedélyt adott.

Tovább...2017. October 12. Thursday - 11:56:28 -- Kultúra -- 0

HVG

A Blikk információi szerint a színművész nem fogadhat látogatót és beszélni sem lehet vele.

Tovább...2017. October 12. Thursday - 11:53:12 -- Politika -- 0

Index

Fülöp János polgármester távozása után távozott tisztségéről Kötelesné Hamrik Lilla önkormányzati képviselő is - tudta meg a Magyar Nemzet. Ugyanakkor egy friss aláírásgyűjtéssel sem sikerült elérni, hogy a képviselő-testület feloszlassa magát. Fülöp szavaiból az is kiderült, hogy a képviselő-testület rövidesen változó összetétele miatt egyre nagyobb esélyt lát arra, hogy újrainduljon a polgármesteri posztért az időközi választáson.

Őcsényben másfél hete civil kezdeményezés indult, hogy a többség által kedvelt polgármester távozása után oszlassa fel magát a képviselő-testület, és a választók dönthessék el, kik vezetik tovább a falut. Ezt már a távozó polgármester is megpróbálta elérni szeptember végén, de nem sikerült neki.

Tovább...2017. October 12. Thursday - 11:39:12 -- Emlékezés, búcsú, gyász -- 0

IDE ÍRD A SZÖVEGET

Mindent elért, a lelke mélyén mégis rettegett attól, hogy nem szeretik. Valójában egy félénk kisfiú volt, akinek a halott édesapja emléke adott támaszt.

Sorozat, 3. rész: Ellenségből szövetséges.

Legendás barátság kötötte össze Koós Jánost és Aradszky Lászlót. Olyanok voltak ők, mint a tűz és a víz. Megállás nélkül szekálták egymást, néha olyasmit mondtak a másikra, amitől mindenkinek tátva maradt a szája, hiszen elsőre egyáltalán nem tűnt viccesnek.

– Laci halála napján egy tévéfelvételen voltunk, neki is jönnie kellett, de végül nem jelent meg... most már tudjuk, miért – mondja Zalatnay Sarolta, majd felidéz egy sztorit a két barátról. – Szóval Laci előtt Koós lépett fel, aki a bulija után a következő szavakkal búcsúzott a közönségtől:

Tovább...