Havi hírek


2017. October 10. Tuesday - 12:34:46 -- Emlékezés, búcsú, gyász -- 0

BorsOnline

Mindent elért, a lelke mélyén mégis rettegett attól, hogy nem szeretik. Valójában egy félénk kisfiú volt, akinek a halott édesapja emléke adott támaszt.

1

Tovább...2017. October 10. Tuesday - 12:10:39 -- Rezeda világa -- 0

Rezeda világa

Aradszki András KDNP-s kismókust megszállta a Szentlélek, és meglátta a Sátánt magát, túl az üveghegyen, a kurta farkú kismalac túrása tövében.

Valahogy átlátott a falakon, és transzba esett, magában a Parlamentben fölállt, fölegyenesedett, fölmagasodott, és nekilátott ördögöt űzni a hit és az ima erejével, ahogyan ez szokásban van már évszázadok óta még a budi tövében is, falvainkban, tanyáinkon és minden olyan helyen, ahol magasan lobog az értelem meg a helyi bádogbánosok lángja.

Tovább...2017. October 10. Tuesday - 11:53:23 -- Európai Unió -- 0

Népszava Online

Az Európai Unió Tanácsa jóváhagyta, hogy az unió a városházákon, könyvtárakban, parkokban és egyéb nyilvános helyeken elérhető ingyenes wifi-hozzáférési pontok létesítését finanszírozza - közölte a testület.

Tovább...2017. October 10. Tuesday - 10:59:27 -- Életmód -- 0

Index

A műanyag zacskók üldözése egyike azon kevés környezetvédelmi vívmányoknak, amiben a fejlődő világ előzi a nyugatot, de fokozatosan Európában és Amerikában is terjed a tiltásuk, adóztatásuk

Tovább...2017. October 10. Tuesday - 10:47:52 -- Informatika, internet, távközlés -- 0

HVG

Az álhírek terjesztése ellen több funkciót is bevetett már a Facebook, most itt egy újabb megoldás, amit már tesztel is a közösségi oldal.

Rengeteg átverős oldal létezik a neten, ezért is gyűjtöttük össze az álhíreket terjesztő magyar oldalakat – a listát azóta is frissítjük. A Facebook nemzetközi szinten is fel akarja venni a harcot a kamu dolgokat terjesztő szájtok ellen, ennek érdekében már bevezetett egy gombot, amit érdemes nyomogatni, egy kisokossal is segít azokban az országokban, ahol épp választás van, illetve korlátozza a gyanús profilok elérését, sőt szükség esetén tízezrével törli is őket. A közösségi oldal bejelentett egy újabb ilyen eszközt: az "i" betűs gombot.

Tovább...2017. October 10. Tuesday - 10:40:43 -- Egészség, egészségügy -- 0

Pesti Bulvár

Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő adatai szerint, ma több mint 300 praxis betöltetlen. Ez átlagosan 1200 fővel számolva azt jelenti, hogy minimum 360 ezer embernek nincs állandó háziorvosa, akinél fel tudna íratni egy receptet!

Tovább...