Havi hírek
2017. October 07. Saturday - 11:12:46 -- Külföld -- 0

24 HU

Egy japán nő fotósorozatot tett közzé, amelyen érzékelhető, milyen ellátásban volt része a kórházban a szülés előtt és után.

Tovább...



2017. October 07. Saturday - 10:52:44 -- Egészség, egészségügy -- 0

Index

Fél éve nem működik a lift egy újpalotai egészségügyi intézményben – derült ki a péntek esti RTL Klub-híradóból. 

A Zsókavár utcai (egyébként felújított) rendelőintézeten háziorvosi rendelések, hallásvizsgálat és fogászat is van, valamin itt működik az ügyelet is. Csakhogy mióta tavasszal műszaki miatt kigyulladt a lift, a mozgássérültek nem tudnak feljutni az emeleti rendelőkbe, mivel a felvonót az elmúlt fél év során nem sikerült megjavíttatni. Az RTL riportjából kiderül, a kerekesszékes vagy mankóval közlekedő betegekhez az orvosok járnak le a földszintre vizsgálatra.

Tovább...



2017. October 07. Saturday - 10:23:49 -- Blog -- 0

Kolozsvári Szalonna

Szép szombat reggelt! Az itt látható édes kis popsifüles egyike annak a közel 150 csöppségnek, akiket a söjtöri horrortanyáról szabadítottak ki állatvédő egyesületek, a helyi önkormányzat és a hatóságok együttműködésével.

Hihetetlen az az összefogás, ami lehetővé tette, hogy ezek a kicsik méltó életet élhessenek. Mókás kis jószág, hatalmas fülekkel. Mosolyogsz, ha rá nézel? Akkor tudd: soha nem látta orvos. Ha beteg volt, sírt és szenvedett. Ahogy a többi apróság is. Az egyetlen feladatuk az volt, hogy párosodjanak és szüljenek, a gazdi nagyobb örömére.

Tovább....